Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Variantă uluitoare pentru FCSB. Propunerea venită la scurt timp după interviul lui Dică: ”Regulamentar poate să se întoarcă” | EXCLUSIV

Variantă uluitoare pentru FCSB. Propunerea venită la scurt timp după interviul lui Dică: ”Regulamentar poate să se întoarcă” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Nicolae Dică (42 de ani) este pe cale să se despartă de FCSB după ultimul eşec suferit în campionat, iar pe lista de posibili înlocuitori a apărut şi numele lui Toni Petrea (47 de ani), chiar fostul antrenor al vicecampioanei.

FCSB a pierdut partida disputată în compania celor de la U Cluj, scor 1-2, în prima etapă a returului de sezon regular din Superligă.

La finalul meciului, Nicolae Dică a avut un discurs dur la adresa jucătorilor şi a apărut resemnat la flash-interviu, lăsând impresia că acesta a fost ultimul său meci pe banca roş-albaştrilor.

Toni Petrea, la FCSB? Propunerea venită la scurt timp după interviul lui Dică: ”Regulamentar poate să se întoarcă” | EXCLUSIV

Aflat în studioul Orange Sport, Basarab Panduru a propus o variantă pentru postul de antrenor la formaţia lui Gigi Becali. Este vorba chiar de Toni Petrea, chiar cel pe care Dică l-a înlocuit la FCSB la sfârşitul lunii iulie.

”Dică se mai poate întoarce şi peste trei-patru ani. Acum mai sunt câţiva, te mai duci unde te mai duci şi după revii, aşa că e normal să îşi dea demisia.

La fel ca Toni Petrea. Omul se poate întoarce, nu mai poate? Regulamentar poate să se întoarcă”, a declarat Panduru, la Orange Sport.

În cazul în care Dică nu ar mai continua la FCSB şi s-ar întoarce Toni Petrea, ar fi al treilea mandat pentru acesta la formaţia roş-albastră, după cele din 2020-2021 şi noiembrie 2021 - iulie 2022.

În prezent, Toni Petrea o pregăteşte pe Chindia Târgovişte, cu care are un parcurs excelent în campionat.

Gigi Becali, laude pentru Toni Petrea: ”Mie îmi plăcea de el”

"Toni Petrea ştie să facă posesie, mie îmi plăcea de el, făcea echipa posesie. Când a plecat, eu m-am rugat de el să nu plece. După ce ne-am calificat în Europa, în turul următor, i-am dat mesaj şi i-am mulţumit pentru ce a făcut.

El mi-a zis de atunci că trebuie să producă un şoc la echipă, dar el a făcut treabă. Cu Toni Petrea, dominam toate meciurile.

Normal că e şi de la antrenor că unii jucătorii nu mai au acum aceleaşi evoluţii. Eu i-am zis lui Dică să facă alt model de antrenament, mi-a spus că are încredere în ce face el, mi-a spus că dacă vreau să-l dau afară că pleacă el singur.

Dar i-am spus că nu e vorba de aşa ceva, oamenii care au avut realizări, la mine nu vor fi umiliţi niciodată. I-am spus lui Dică să nu plece acum, trebuie să câştige" , afirma recent Gigi Becali, pentru Pro Arena.

Afla mai multe despre: fcsbdicapetrea 

viewscnt
Articole similare