Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Lucescu se apără după ce a fost pus la zid: ”Este greu să faci faţă când aştepţi sprijin şi ajutor şi primeşti critici”

Mircea Lucescu se apără după ce a fost pus la zid: ”Este greu să faci faţă când aştepţi sprijin şi ajutor şi primeşti critici”

Stranieri

Comentarii

Dinamo Kiev a reuşit să obţină o victorie în campionatul Ucrainei, dar Mircea Lucescu (77 de ani) nu are linişte. Aflat într-o perioadă complicată la formaţia ucraineană, antrenorul român a transmis un mesaj dur după criticile care l-au vizat în ultima perioadă.

Mircea Lucescu a avut un discurs dur chiar şi după ce echipa sa a obţinut prima victorie după patru meciuri în toate competiţiile.

Dinamo Kiev a învins-o pe Krivbas Krivoi Rog, scor 3-1, într-un meci din etapa a zecea a campionatului Ucrainei.

Mircea Lucescu se apără după ce a fost pus la zid: ”Este greu să faci faţă când aştepţi sprijin şi ajutor şi primeşti critici”

Reputatul tehnician român a fost nervos din cauza criticilor primite în utlima perioadă, atunci când s-a pus chiar problema despărţirii sale de clubul kievean.

”Le-am cerut jucătorilor să o ia de la zero, uitând de jocurile din Europa League şi de toate dificultăţile. Avem o grupă puternică în Europa League: Fenerbahce este pe primul loc în campionat, Rennes se luptă pentru locul doi.

Dar suntem profesionişti şi trebuie să revenim la jocul pe care l-am arătat, pentru că ei aşteaptă rezultate şi un joc bun de la noi. Prin urmare, le-am spus băieţilor să treacă peste probleme şi să arate altfel.

Am avut greşeli legate de logistică: probabil că era mai bine să rămânem la Lodz şi să continuăm antrenamentele acolo pentru a ne mişca mai puţin.

Am jucat în condiţii egale în meciul pierdut cu Benfica – acum această echipă dă dovadă de un nivel foarte înalt şi îi zdrobeşte pe toţi cei din campionat.

Am crezut că putem învinge Benfica în calificarea pentru Liga Campionilor şi înfrângerea ne-a uluit. Cred că declinul nostru s-a datorat în mare măsură necalificării în Liga Campionilor. Sper că dificultăţile vor rămâne în urmă.

Am arătat bine în toate meciurile, am controlat mingea. Dar ce cadouri le-am făcut rivalilor din Europa League nu s-au adăugat decât la aspectele negative.

Greşelile făcute au lovit echipa din punct de vedere psihologic, au dus la o lipsă de concentrare în momentele de joc.

Este greu să faci faţă când aştepţi sprijin şi ajutor şi tot ce primeşti sunt critici. Le-am cerut jucătorilor să-mi asculte aprecierile, nu aprecierile presei”, a declarat Mircea Lucescu, conform sport.ua.

Dinamo Kiev ocupă locul 7 în clasament, cu 13 puncte obţinute în opt meciuri.

Afla mai multe despre: mircea lucescudinamo kiev 

viewscnt
Articole similare