Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Play-off-ul Superligii este pentru cine se pregăteşte, nu pentru cine se nimereşte: ”Nu-i întâmplare ceea ce se întâmplă acolo”

Play-off-ul Superligii este pentru cine se pregăteşte, nu pentru cine se nimereşte: ”Nu-i întâmplare ceea ce se întâmplă acolo”

Fotbal intern

Comentarii

Lupta în acest sezon la play-off-ul Superligii este mai încinsă ca niciodată. Faţă de anii trecuţi, sunt mult mai multe echipe implicate pentru calificarea în faza a doua a campionatului intern, iar Ioan Andone şi-a exprimat opinia cu privire la acest aspect.

Superliga din acest sezon este una mai disputată ca niciodată, iar multe voci importante din fotbalul românesc susţin această afirmaţie.

În condiţiile date, lupta pentru calificarea în play-off implică foarte multe echipe, diferenţa de puncte între acestea fiind foarte mică şi una care se poate recupera în foarte scurt timp.

Play-off-ul Superligii este pentru cine se pregăteşte, nu pentru cine se nimereşte: ”Nu-i întâmplare ceea ce se întâmplă acolo”

În primul rând, este vorba despre liderul Farul Constanţa, echipa care este lăudată de toată lumea pentru jocul este estetic, spectaculos şi munca pe care o face Gică Hagi la formaţia de la malul mării.

În al doilea rând, poate fi luată în considerare Rapid, a doua clasată, care tocmai a obţinut o mare victorie în faţa campioanei CFR Cluj (2-1), una cu multe controverse.

În al treilea rând, CFR Cluj nu poate fi scoasă din ecuaţie, în ciuda eşecului suferit în Giuleşti. Campioana ultimelor cinci sezoane ocupă locul trei, dar are de partea ei experienţa şi calitatea lotului pe care îl are la dispoziţie Dan Petrescu.

De asemenea, o altă echipă care se înscrie în lupta la play-off este Universitatea Craiova. Echipa antrenată de Mirel Rădoi este într-o formă bună, după ce a ajuns la o serie de trei victorii consecutive în campionat.

O altă grupare care nu poate fi exclusă din calcule este FCSB. Cu patru victorii la rând, vicecampioana României a început extrem de prost campionatul, dar în ultimele meciuri se află într-o revenire de formă şi poate reveni pe loc de play-off dacă o învinge pe U Cluj.

Despre lupta din play-off-ul Superligii a vorbit şi Ioan Andone. ”Fălcosul” îi ţine pumnii Farului şi consideră că mai rămâne de aflat doar a şasea echipă care se va alătura în play-off celor cinci menţionate deja. Printre acestea se numără FC Hermannstadt, Petrolul Ploieşti sau Sepsi.

”Eu sper pentru Hagi şi pentru el (n.r. Marica), pentru că Farul chiar joacă bine. Nu-i întâmplare ceea ce se întâmplă acolo.

Cinci echipe sunt gata stabilite. Rămâne a şasea”, a declarat Ioan Andone.

Top 7 din Superligă, după 16 etape:

  • 1. Farul Constanţa (16 jocuri) 37 pct
  • 2. Rapid Bucureşti (16 j) 32 pct
  • 3. CFR Cluj (14 j) 28 pct
  • 4. Universitatea Craiova (15 j) 27 pct
  • 5. FC Hermannstadt (15 j) 26 pct
  • 6. Petrolul Ploieşti (16 j) 23 pct
  • 7. FCSB (13 j) 20 pct

Afla mai multe despre: superligaplay off 

viewscnt
Articole similare