Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorul de la Farul pe care Gică Hagi i l-a recomandat lui Adrian Mutu: ”Mi-a zis că aş avea şanse la campionat cu el în echipă!”

Jucătorul de la Farul pe care Gică Hagi i l-a recomandat lui Adrian Mutu: ”Mi-a zis că aş avea şanse la campionat cu el în echipă!”

Rapid

Comentarii

Rapid şi Farul Constanţa par să se bată în acest sezon pentru primul loc în Superligă, după ce obişnuitele FCSB, CFR şi Universitate Craiova nu au putut ţine pasul cu cele două echipe.

Echipa lui Hagi are 5 puncte avans faţă de Rapid, iar în acest sezon ele au devenit cele două surprize plăcute ale campionatului, după ce sezonul trecut ambele echipe au evoluat în play-out. 

Adrian Mutu a dezvăluit că a avut o discuţie lungă cu Gică Hagi la telefon, chiar în toiul nopţii. Este vorba despre Denis Alibec, iar ”Regele” i-a mărturisit antrenorului de la Rapid că ar putea cuceri campionatul dacă l-ar avea pe atacant la dispoziţie în lot. 

Mutu a recunoscut că îl place pe Alibec, dar spune că înainte de toate trebuie să discute cu acţionarii de la Rapid, Victor Angelescu şi Dan Şucu. 

Denis Alibec a fost cel mai activ om din atacul Farului în duelul cu Rapid. Ajuns la 31 de ani, internaţionalul român se află într-o formă de zile mari, fiind golgheterul liderului din Superligă.

”Mi-a zis că aş avea şanse la campionat cu el în echipă!”

”După meciul cu Farul, Gică m-a sunat la ora 1 şi jumătate noaptea. M-a felicitat pentru parcurs, mi-a zis că a simţit forţa Rapidului la nivel fizic şi nu numai.

Gică mi-a zis ceva despre Alibec. Nu negăm faptul că ne place jucătorul. E foarte greu să nu fie plăcut acum de o echipă din România. Mi-a zis că aş avea şanse la campionat cu Alibec în echipă. Da, că iau titlul cu el. Dar el e subiectiv. Eu, fiind obiectiv, spun aşa: e greu ca Alibec să nu-i placă în momentul de faţă cuiva.

Eu am o relaţie foarte bună cu Alibec. Nu neg faptul că mi-ar plăcea un atacant de genul lui la Rapid. Dar până să-l iau pe Alibec de la naşul (n. r. – Gică Hagi e naşul de cununie al lui Adi Mutu), mai trebuie să vorbesc cu Victor (Angelescu) şi cu domnul Şucu.

Vorbeam şi cu Nico, preşedintele nostru, eu cred că ar trebui să fim calculaţi, indiferent de ce entuziasm avem. Şi să ne gândim să facem lucrurile care să aibă o bază, adică să reuşim să construim sănătos. Nu euforic, nu de moment, să ne gândim a la long ceea ce înseamnă pentru noi această construcţie a noului Rapid.

Mă bucură faptul că Denis şi-a revenit la forma lui, acum el trebuie să continue o perioadă mai lungă, pentru că a mai avut perioade când a fost într-o formă foarte bună. După aceea, trebuie să analizăm cât de mult poate să ajute el Rapidul. Şi câţi ani poate să ne ajute…

Denis Alibec a şi declarat, după meciul cu noi, că “ce jucător nu şi-ar dori să joace în acest moment în Giuleşti?”, dar e greu de realizat transferul. Îţi dai seama că Gică nu o să-i dea drumul, mai ales că e şi în luptă directă cu noi pentru titlu”, a spus Adrian Mutu, pentru Fanatik.

Afla mai multe despre: rapid-hagi-mutu-alibec 

viewscnt
Articole similare