Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ioan Andone propune un expert Orange Sport în funcţia de preşedinte al FRF: ”Hagi, Gică Popescu sau el ar putea fi. Marica e prea tânăr”

Ioan Andone propune un expert Orange Sport în funcţia de preşedinte al FRF: ”Hagi, Gică Popescu sau el ar putea fi. Marica e prea tânăr”

FRF

Comentarii

În această primăvară, Răzvan Burleanu a reuşit să îşi asigure al treilea mandat consecutiv la şefia FRF, în ciuda faptului că fotbalul românesc a avut parte de un declin de neimaginat sub conducerea sa. Ioan Andone a numit trei foşti fotbalişti care ar putea prelua preşedenţia federaţiei şi redresa corabia.

După 24 de ani în care Mircea Sandu a fost preşedinte al FRF, urmaşul său la şefia federaţiei părea că ar urma să fie Gică Popescu (55 de ani), dar acestuia i s-a luat şansa de a mai candida.

”Baciul” a fost condamndat la mai bine de trei ani de închisoare, iar, cu acesta scos din cursă, Răzvan Burleanu a profitat şi şi-a asigurat preşedeţia.

De atunci, fotbalul românesc şi-a continuat declinul constant, în timp ce conducătorul federaţiei a şi-a pus la punct o reţea de influenţă care îi asigură victoria la orice alegere.

Fedraţia Română de Fotbal a devenit o instuţie politizată, iar urmările sunt tot mai evidente pe teren, atât la jocurile echipei naţionale, cât şi la cele ale echipelor de club.

Este clar că este nevoie de o schimbare la FRF, iar Mircea Sandu este de părere că Ciprian Marica (37 de ani) ar putea fi candidatul ideal pentru preluarea preşedenţiei de la Burleanu.

Basarab Panduru, printre propunerile lui Ioan Andone la şefia FRF

Totuşi, Ioan Andone nu este de acord. ”Fălcosul” a afirmat că Marica este încă prea tânăr şi i-a nominalizat pe Gică Hagi (57 de ani), Gică Popescu şi Basarab Panduru (52 de ani) ca posibile variante pentru şefia FRF.

Dacă Hagi şi Popescu sunt ”legaţi” de Farul, pe Panduru nu l-ar opri nimic din a candida la preşedenţie, în cazul ideal în care Răzvan Burleanu ar avea milă de fotbalul românesc şi şi-ar da demisia de onoare.

”(n.r. ar putea prelua Ciprian Marica funcţia de preşedinte al FRF?) Eu cred că e cam tânăr, cu toate că e prietenul meu, l-am avut jucător, iar acum am venit cu el la meci (n.r. la Dinamo - PSG).

E cam tânăr să fie preşedinte. (n.r. cine ar putea fi preşedinte?) Hagi, Gică Popescu, Panduru, sunt o grămadă de oameni care ar putea să facă, dacă Burleanu va demisiona”, a declarat Ioan Andone.

Afla mai multe despre: frf 

viewscnt
Articole similare