Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Strategia FCSB-ului, criticată de Florin Lovin: ”Nici eu nu am înţeles chestia asta”. Ce l-a şocat pe fostul mijlocaş: ”Sunt surprins” | EXCLUSIV

Strategia FCSB-ului, criticată de Florin Lovin: ”Nici eu nu am înţeles chestia asta”. Ce l-a şocat pe fostul mijlocaş: ”Sunt surprins” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport înaintea duelului dintre Anderlecht şi FCSB, Florin Lovin (40 de ani) a analizat strategia roş-albaştrilor pentru partida şi a ajuns la concluzia că există câteva probleme fundamentale în tabăra vicecampioanei, din punct de vedere organizatoric.

În a cincea etapă a grupelor Conference League, FCSB îşi va juca ultima şansă de a prinde primăvara europeană, având nevoie de victorie în Belgia pentru a mai spera la calificare.

Pentru a trece de grupe, echipa pregătită de Nicolae Dică trebuie să le învingă pe Anderlecht şi West Ham, iar Silkeborg să fie învinsă de cele două formaţii.

Şansele sunt mici, dar tot există, iar FCSB va ataca partida cu o formulă în care se regăsesc majoritar titulari, singura mare surpriză fiind prezenţa lui Andrei Dumiter în primul 11.

Totuşi, când a văzut echipa de start, Florin Lovin a criticat strategia FCSB-ului, în contextul în care vicecampioana dorea să se axeze pe campionat, dar foloseşte titulari în Conference League.

În plus, fostul mijlocaş a recunoscut că a fost şocat de cât de des se foloseşte oboseala ca scuză în fotbalul românesc în prezent, nu doar la echipa pregătită de Nicolae Dică.

”Nici eu nu am înţeles chestia asta”

Lovin a dat un exemplu din propria carieră: pe vremea când era fotbalist, un meci i-ar fi prins mult mai bine ca antrenament, decât o şedinţă de pregătire propriu-zisă.

Ori mergi în continuare pe strategia respectivă, totuşi campionatul e primordial, dar nu ştiu. Eu când jucam, cel mai bun antrenament era meciul. Mai degrabă mă ţineai în priză cu meci, decât cu antrenament.

Când eram la Steaua (n.r. FCSB), intram în primăvara europeană an de an şi jucam aceiaşi jucători din trei în trei zile. E o chestie pe care nici eu nu am înţeles-o (n.r. de ce sunt obosiţi jucătorii).

Foarte mulţi jucători, din toate sporturile, consideră meciul cel mai bun antrenament. Sunt surprins, pentru că sunt jucători tineri. Nu înţeleg nici chestia cu titularii şi rezervele.

Ai un lot de jucători, unii au 10.000 -15.000 de euro salariul, ar fi treaba antrenorului ca oricare joacă, să joace la fel de bine”, a declarat Florin Lovin, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: florin lovin 

viewscnt
Articole similare