Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De necrezut! Rapid chiar a încercat să transfere un fotbalist de la Dinamo în vară. Jucătorul a dezvăluit tot: ”Am vorbit cu Mutu, ne-am înţeles”

De necrezut! Rapid chiar a încercat să transfere un fotbalist de la Dinamo în vară. Jucătorul a dezvăluit tot: ”Am vorbit cu Mutu, ne-am înţeles”

Rapid

Comentarii

În ciuda investiţiilor masive făcute de Dan Şucu, care i-au permis Rapidului să transfere o multitudine de jucători importanţi în vară, Adi Mutu (43 de ani) a dorit să aducă întăriri de la Dinamo în această vară, fotbalistul dorit dezvăluind tot.

În această vară, Rapid a adus la club 10 noi jucători, graţie investiţiilor masive făcute de Dan Şucu, care le-au permis giuleştenilor să se înscrie în lupta la titlu.

Lotul arată mult peste cel din sezonul trecut, iar echipa pregătită de Adi Mutu se află în prezent pe locul doi în campiont, deşi ar mai putea fi depăşită de CFR Cluj.

În vară, datorită venirii noului finanţator, numele multor jucători au apărut ca posibile variante pentru Rapid, unele zvonuri fiind de-a dreptul halucinante.

Printre mutările pe care părea că giuleştenii nu le-ar fi dorit cu adevărat se număra şi un posibil transfer al lui Gabriel de Moura (34 de ani), care petrecuse ultimul sezon la Gaz Metan şi Dinamo.

Criticat constant în perioada petrecută în primul eşalon, fotbalistul brazilian nu părea să aibă şanse să rămână în Liga 1 după retrogradare, mai ales la o echipă cu pretenţii precum Rapid.

”Am vorbit cu Mutu, ne-am înţeles iniţial”

Dar de Moura a dezvăluit că a vorbit chiar cu Adi Mutu personal, ajungând la un acord, înainte ca mutarea să pice, iar el să continue la Dinamo.

Aş prefera să nu vorbesc. M-am focusat pe Dinamo. Totuşi, aţi văzut cum a fost la echipă la început. Am vorbit zilnic cu Zăvăleanu să văd cum sunt lucrurile aici.

Start foarte prost, toată lumea ştie situaţia din vară. M-au sunat cei de la Rapid prin Bogdan (n.r. Pătraşcu), antrenorul secund, alături care am lucrat şi la Gaz Metan, apoi am vorbit şi cu Mutu.

Ne-am înţeles iniţial, după, însă, nu am mai ajuns la un consens. Am rămas la Dinamo şi mereu am considerat că trebuie să iau decizia cea mai bună pentru mine şi familie.

Atunci aş fi acceptat să merg acolo, deoarece la Dinamo nu se ştia nimic, nu puteam aştepta. După, nu ştiu ce s-a întâmplat. Însă, sunt aici, până la final”, a declarat Gabriel de Moura, pentru Playsport.

Afla mai multe despre: rapid 

viewscnt
Articole similare