Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

El este jucătorul despre care vorbea Adi Mutu? Ce şanse are Gabriel De Moura să ajungă în Giuleşti | EXCLUSIV

El este jucătorul despre care vorbea Adi Mutu? Ce şanse are Gabriel De Moura să ajungă în Giuleşti | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Rapid mai are nevoie de doi jucători înaintea noului sezon. Adi mutu a dezvăluit că echipa sa mai plănuieşte să aducă la club un atacant şi un fundaş polivalent pentru a îşi duce la capăt campania de transferuri, iar Gabriel De Moura (34 de ani) se ivise ca o posibilă soluţie.

Odată cu venirea lui Dan Şucu la club, Rapid a intrat într-o nouă eră, în care îşi propune să revină în fruntea fotbalului românesc şi să pună capăt ”monopolului” CFR-ului.

Echipa clujeană a cucerit ultimele cinci titluri şi este favorită să pună mâinile şi pe un al patrulea, în timp ce giuleştenii mai au de muncă pentru a ajunge la acelaşi nivel.

Totuşi, deocamdată, echipa pregătită de Adi Mutu se îndreaptă în direcţia cea bună. Cele patru transferuri făcute vor aduce un plus important echipei, iar jucători precum Antonio Sefer şi Rareş Ilie vor oferi alt randament acum că au un sezon în Superliga la activ.

Totuşi, ”Briliantul” a punctat de nenumărate ori în ultimele săptămâni că mai are nevoie de doi jucători, un atacant şi un fundaş polivalent, care poate juca atât în centru, cât şi pe flanc.

Pentru compartimentul ofensiv, s-a vorbit de variantele George Puşcaş, Denis Alibec, Marko Dugandizc, Kevin Luckassen şi nu numai, în timp ce în apărare s-a zvonit că ar fi urmărit, printre alţii, Gabriel De Moura.

El este jucătorul despre care vorbea Adi Mutu?

Jucătorul care tocmai a suferit două retrogradări în ultimul sezon, întrucât a evoluat mai întâi pentru Gaz Metan, iar apoi pentru Dinamo, ar fi fost aproape de un transfer în Giuleşti.

Numele său cu siguranţă nu este unul pe care fanii giuleşteni voiau să îl audă în contextul noilor veniri, având în vedere că are 34 de ani şi nu a arătat senzaţional în ultimul an.

Însă, acesta poate evolua oriunde pe linia de fund, astfel că, ţinând cont de condiţiile lui Mutu, s-ar potrivi doinţelor Rapidului.

Totuşi, sursele Orange Sport dezvăluie că şefii din Giuleşti nici nu iau în calcul această variantă, ci analizează în continuare alte ”ţinte” pentru acel post.

O variantă ar putea fi Lucas Rougeaux (28 de ani), un apărător francez care a petrecut ultimele şase sezoane în Belgia.

Cresccut de Nice, fotbalistul evoluează majoritar pe postul de fundaş central, dar poate juca fără probleme şi în partea dreaptă a defensivei.

Afla mai multe despre: gabriel de moura 

viewscnt
Articole similare