Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vali Lazăr nu mai primeşte şanse de la Ovidiu Burcă: ”Nu mă mai bazez pe el” + Antrenorul a dezvăluit obiectivul lui Dinamo

Vali Lazăr nu mai primeşte şanse de la Ovidiu Burcă: ”Nu mă mai bazez pe el” + Antrenorul a dezvăluit obiectivul lui Dinamo

Dinamo București

Comentarii

Dinamo se pregăteşte de duelul cu CSM Slatina din etapa a 12-a a Ligii a 2-a.

Vali Lazăr nu mai primeşte şanse de la Ovidiu Burcă: ”Nu mă mai bazez pe el” + Antrenorul a dezvăluit obiectivul lui Dinamo

Dinamo primeşte vizita formaţiei CSM Slatina, joi, de la ora 17:00, în direct pe Orange Sport 1. 

Meciul va avea loc pe Stadionul ''Marin Anastasovici'' din Giurgiu, în etapa a 12-a a Ligii a 2-a.

Ovidiu Burcă, antrenorul ”câinilor”, a prefaţat duelul cu Slatina. Tehnicianul vrea să lege un alt succes în Liga secundă. 

"CSM Slatina este una dintre revelaţiile acestui început de campionat. Poate e o surpriză pentru cei care nu cunosc ce se întâmplă acolo, dar pentru mine, care am antrenat Slatina anul trecut, nu este. Unii dintre jucătorii care au fost la ei pe banca de rezerve la ultimele meciuri cred că ar face faţă şi la noi, la Dinamo. Aşa că ne aşteaptă un meci complicat, dar cred eu că suntem pregătiţi.

Suntem pe un drum bun în ultimul timp şi ne dorim foarte mult să continuăm pe aceeaşi linie, cu aceeaşi concentrare şi intensitate. Meciul are o încărcătură specială pentru că în cazul unei victorii ne vom apropia foarte mult de obiectivul propus, acela de a intra în lupta pentru primele 6 locuri. Ne-a costat foarte mult să ajungem unde suntem acum şi de asta nu trebuie să pierdem concentrarea", a spus Burcă.

"Ultimele rezultate au readus optimismul suporterilor noştri. Simt asta pe teren, dar şi pe stradă în interacţiunea cu oamenii. Speranţa moare ultima, dar ăştia puţini care am mai rămas pe aici cred că o vom scoate la capăt. În momentele fericite toată lumea îţi e alături, dar cele care contează cu adevărat în viaţă sunt cele grele", a adăugat el.

Ce se întâmplă cu Vali Lazăr? Ovidiu Burcă a ”dat din casă”

Tehnicianul a dezvăluit că nu se va mai baza pe Valentin Lazăr, jucător pe care l-a exclus din lot recent.

"Eu i-am transmis lui Vali Lazăr încă de acum 3-4 săptămâni că din punct de vedere sportiv nu mă mai bazez pe el. Rămâne să găsească o soluţie cei din conducere. Eu nu dau jucători afară, nu reziliez contracte. Eu nu am nicio listă neagră, doar nişte principii şi valori de la care nu mă abat. Jucătorii ştiu foarte bine care sunt", a precizat antrenorul.

Afla mai multe despre: dinamoovidiu burca 

viewscnt
Articole similare