Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Croitoru a anunţat plecări de la FC Argeş odată cu venirea sa la club: ”Suntem nevoiţi, nu va fi uşor să repetem performanţele lui Prepeliţă”

Marius Croitoru a anunţat plecări de la FC Argeş odată cu venirea sa la club: ”Suntem nevoiţi, nu va fi uşor să repetem performanţele lui Prepeliţă”

FC Argeș

Comentarii

Joi, Marius Croitoru (42 de ani) a fost prezentat oficial de FC Argeş, după ce semnase contractul cu piteştenii miercuri. În cadrul unei conferinţe de presă, noul antrenor din Trivale a anunţat că mai mulţi jucători din echipa sa vor pleca în iarnă.

La scurt timp după ce Marius Croitoru şi-a dat demisia de la FC U Craiova, primarul din Piteşti a luat decizia de a îl da afară pe Andrei Prepeliţă (36 de ani), antrenorul care se afla pe banca lui FC Argeş de aproape doi ani.

Fostul jucător de la FCSB a preluat echipa de pe ultimul loc şi a dus-o la un pas de play-off în primele sale luni pe banca tehnică, înainte de a califica-o în play-off în primul sezon integral ca principal la Piteşti.

În ciuda acestor performanţe, Cristian Gentea nu a ezitat să ”scape” de Prepeliţă cu prima ocazie şi a făcut-o într-unul dintre cele mai greşite moduri posibile, antrenorul aflând de la presă că a fost demis.

Clubul piteştean a emis un comunicat prin care anunţa despărţirea la câteva minute după înfrângerea cu Petrolul, semn că declaraţia fusese pregătită din timp de conducere.

”E clar că vor apărea schimbări”

Între timp, Marius Croitoru a fost instalat pe banca tehnică a lui FC Argeş şi a fost prezentat într-un context absolut comic, la o şedinţă la primărie.

Noul antrenor al piteştenilor a anunţat că obiectivul este să repete performanţele predecesorului său şi a anunţat că mai mulţi fotbalişti vor pleca de la club în iarnă, urmând să fie aduşi înlocuitori,

E clar că obiectivul principal este acela de a repeta performanţele pe care le-a făcut Andrei (n.r. Prepeliţă), nu este uşor pentru o echipă care are doar un an în Liga 1 să meargă în play-off.

Nu va fi uşor să repetăm performanţele, dar de asta sunt aici. Încerc să schimb puţin faţa jocului, am un stil de joc. Fiecare antrenor vede puţin diferit jucătorii, poziţiile lor.

Este normal ca în iarnă să existe o restructurare a lotului. În momentul de faţă, suntem nevoiţi să mergem până în iarnă cu acest lot de jucători. Evaluarea o voi face în atunci şi e clar că vor apărea schimbări”, a declarat Marius Croitoru.

Afla mai multe despre: marius croitoru 

viewscnt
Articole similare