Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Parcă era scris de Lenin, de Stalin”. Dezvăluiri din culise despre scandalul momentului în Superligă: ”Ce să le ceri unor oameni care puneau marfă la raft în magazine”

”Parcă era scris de Lenin, de Stalin”. Dezvăluiri din culise despre scandalul momentului în Superligă: ”Ce să le ceri unor oameni care puneau marfă la raft în magazine”

Fotbal intern

Comentarii

Situaţia de la FC Argeş este în aer, iar în fiecare zi sunt dezvăluite noi detalii despre scandalul izbucnit în cadrul clubului. Andrei Prepeliţă a fost dat afară după eşecul cu Petrolul, iar în locul său a fost numit Marius Croitoru.

FC Argeş are un nou antrenor. Formaţia din Trivale a anunţat, în cursul zilei de astăzi, că Marius Croitoru i-a luat locul lui Andrei Prepeliţă la conducerea băncii tehnice.

”Parcă era scris de Lenin, de Stalin”. Dezvăluiri din culise despre scandalul momentului în Superligă: ”Ce să le ceri unor oameni care puneau marfă la raft în magazine”

Viorel Tudose, finanţatorul clubului piteştean, a oferit detalii despre situaţia din cadrul acestuia şi consideră că Prepeliţă a fost ”lucrat” de unii jucători, printre care Latovlevici şi Marius Constantin.

De asemenea, omul de afaceri a criticat dur comunicatul emis de Consiliul Director al FC Argeş care anunţa despărţirea de Andrei Prepeliţă şi motivaţia acestei decizii.

”Este ceva rupt din altă lume, parcă era scris de Lenin, de Stalin, din vremurile alea, vă spun sincer că aşa l-am resimţit. O mare eroare.

Pun următoarea ipostază: după un asemenea comunicat, ce încredere să mai aibă un antrenor pe care îl oferezi să vină la FC Argeş? Sau vreun jucător care citeşte treaba aia, se gândeşte de şapte ori înainte să semneze?

Vă dau un exemplu, eu mi-am asumat demiterea lui Ionuţ Badea şi am plătit din buzunarul meu. M-am întâlnit cu antrenorul, l-am întrebat ce pretenţii are, am plătit, ne-am strâns mâna bărbăteşte şi vorbim şi azi, ne salutăm şi ne respectăm.

Domnule, Prepeliţă are şi merite, are şi greşeli, pentru că în acest sezon a făcut şi greşeli. Însă nu faci aşa ceva, nu te comporţi aşa cu un om care a făcut lucruri bune la FC Argeş! O faci altfel!

Dar ce să le ceri acestor oameni din Consiliul Director care, anul trecut, puneau marfă la raft în magazine şi acum iau decizii pentru FC Argeş.

Sezonul ăsta a greşit când nu a renunţat la anumiţi jucători care l-au tradat! Şi ăia sunt prietenii lui, pe care i-a adus la echipă şi ei au făcut ce au făcut. Dobrosavlevici, Marius Constantin, Latovlevici, Şerban.

Ştiţi ceva, mie îmi e cam greu să cred că anumiţi jucători, cu o experienţă atât de mare, au uitat fotbalul şi fac greşelile pe care le-au făcut. Vă spun ceva, fără gafele astea colosale, de neînţeles pentru mine, FC Argeş era pe locul 4 în acest moment.

Da! A fost lucrat! Am spus-o de la începutul campionatului, încă după meciul cu Sepsi, am văzut faţa unor jucători. Nu se poate aşa ceva, au fost meciuri în care am plecat înainte de pauză, în minutul 37, mi-am dat seama, chiar din cauza acestor lucruri.

Şi încă ceva, apropo de unii jucători, nu cred că e normal ca atunci când nu eşti în lot să pleci de la stadion, să te duci acasă. Stai la meci, în tribună, susţine echipa, pe colegii tăi, pentru că eşti plătit.

Şi vă repet, sunt salarii mari la FC Argeş, plătite la timp, nu au fost multe momente în care s-a întârziat, eu am acest contract de sponsorizare de 500.000 euro, care se întinde până la un milion de euro pe sezon, cu transferuri, nu împrumut clubul, cum se întâmplă în alte părţi, sunt bani pe care-i ofer direct.

Nu am venit să câştig din fotbal, nu gândesc cum fac alţii, bag azi 10 lei şi vreau să iau mâine 20, cer răbdare. Dar ce să caute acest cuvânt în fotbalul românesc, la noi se lucrează cu comunicate.

(n.r. despre primarul Gentea) Da! I-am transmis că nu sunt de acord cu acel comunicat. Nu! Nu aşa ceva, repet, e din altă epocă!

Scârbă? Scârbă este, cum să spun domnule, e un termen prea blând. Nu se găsesc adjective în dicţionar pentru a exprima sentimentul, e blând şi banal termenul. De copil sunt fan al acestei echipe şi sunt şi în postura omului de afaceri care finanţează, însă când vezi aşa ceva, e foarte greu”, a declarat Viorel Tudose, care investeşte un milion de euro pe sezon la formaţia din Trivale, conform Playsport.

Afla mai multe despre: argesprepelita 

viewscnt
Articole similare