Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Degeaba bagi sute de milioane dacă nu ai o strategie coerentă”. A fost la FCSB şi îi aminteşte lui Gigi Becali despre comportamentul avut: ”Poate a uitat”

”Degeaba bagi sute de milioane dacă nu ai o strategie coerentă”. A fost la FCSB şi îi aminteşte lui Gigi Becali despre comportamentul avut: ”Poate a uitat”

FCSB

Comentarii

FCSB nu a mai câştigat titlul din 2015. În acel sezon, formaţia bucureşteană era antrenată de Costel Gâlcă (50 de ani). Tehnicianul a vorbit despre acea perioadă şi a oferit detalii despre relaţia pe care a avut-o cu patronul Gigi Becali.

Costel Gâlcă a fost ultimul antrenor care i-a făcut fericiţi pe fanii FCSB-ului pe plan intern. Vicecampioana României cucerea în 2015 ultimul titlu. Din acel an, acest trofeu lispeşte din palmaresul clubului.

”Degeaba bagi sute de milioane dacă nu ai o strategie coerentă”. A fost la FCSB şi aduce aminte lui Gigi Becali despre comportamentul avut: ”Poate a uitat”

Tehnicianul ajuns la 50 de ani a făcut o serie de afirmaţii despre perioada aceea şi cum a fost să gestioneze relaţia cu patronul Gigi Becali.

Gâlcă l-a şi lăudat pe finanţator pentru investiţiile făcute, dar atrage atenţia asupra faptului că acestea pot fi degeaba dacă nu sunt susţinute şi de o strategie corectă şi sustenabilă.

”Am citit că şi-a adus din nou aminte de anii aceia, că a intervenit el la mine. Am obosit să tot comentez periodic ce spun alţii. Poate Gigi a uitat.

Am vorbit doar de câteva ori la telefon. El a tot încercat să mă dea afară atunci. Mi-a şi zis nişte chestii, chiar a ridicat tonul. Dar i-am explicat de fiecare dată că la mijloc e un contract.

Eu îi înţeleg frustrarea, dar, aşa cum e vorba de banii lui, în egală măsură era în calcul şi munca mea.

Sigur, investeşte foarte mult, nu e nimic de comentat aici. Dar poţi să bagi degeaba sute de milioane dacă nu ai o strategie coerentă pe care să o respecţi”, a declarat Gâlcă, conform Playsport.

Costel Gâlcă a antrenat-o ultima oară de la Al Hazem, din Arabia Saudită, în perioada decembrie 2021 - februarie 2022.

”Nu o să mă mai întorc!”

”Am spus întotdeauna că m-aş întoarce în fotbalul românesc, dar trebuie să merg la o echipă unde am să nişte condiţii să mă bat pentru ceva. Am spus că nu m-aş mai întoarce la FCSB, nu o să mă mai întorc”, afirma acelaşi Gâlcă, potrivit Pro Arena, la începutul lunii.

Afla mai multe despre: fcsbgigi becali 

viewscnt
Articole similare