Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul care a făcut performanţă cu FCSB în trecut nu vrea să audă de Gigi Becali: ”Nu o să mă mai întorc!”

Antrenorul care a făcut performanţă cu FCSB în trecut nu vrea să audă de Gigi Becali: ”Nu o să mă mai întorc!”

FCSB

Comentarii

FCSB este la pământ, iar Nicolae Dică nu reuşeşte să echilibreze echipa.

Echipa FCSB a fost învinsă, joi seară, în deplasare, cu scorul de 5-0, de formaţia daneză Silkeborg, într-un meci contând pentru grupa B din Conference League. FCSB a prezentat o echipă cu multe rezerve, iar danezii s-au impus controlând meciul de la un cap la altul.

Klynge a deschis scorul în minutul 3, apoi Kusk a înscris pentru 2-0 în minutul 8. În minutul 24, lui Klynge i s-a anulat un gol pe motiv de ofsaid, dar în minutul 35 Silkeborg a primit un penalty, pentru jocul periculos al lui Miculescu, şi Helenius a transformat lovitura de pedeapsă. Thordarson a majorat diferenţa la 4-0 în minutul 58, pentru ca Adamsen să închidă tabela în minutul 71.

Chiar dacă Dică nu obţine rezultate, Becali a spus că îl va păstra pe banca tehnică. Costel Gîlcă este ultimul antrenor care a făcut performanţă cu FCSB. În prezent, el este liber de contract după ce ultima dată a antrenat în zona Golfului, la Al Hazem.

Constantin Gâlcă este ultimul antrenor care a câştigat titlul cu FCSB, în 2015, iar cel mai înalt punct din carieră l-a atins când a fost antrenor la Espanyol, în LaLiga, între 2015 şi 2016.

Totuşi, antrenorul român este convins că nu se va mai întoarce vreodată la FCSB. El spune că este dornic să revină în Superligă, dar la o echipă care îi asigură condiţii necesare pentru a lupta pentru trofee. 

”Nu o să mă mai întorc!”

”Am spus întotdeauna că m-aş întoarce în fotbalul românesc, dar trebuie să merg la o echipă unde am să nişte condiţii să mă bat pentru ceva. Am spus că nu m-aş mai întoarce la FCSB, nu o să mă mai întorc”, a spus Costel Gâlcă, la Pro Arena.

Afla mai multe despre: fcsb-becali-costel gâlcă 

viewscnt
Articole similare