Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | ”Cum poţi să ratezi de acolo?”. Golgheterul lui Dinamo s-a făcut de râs! Din câţiva metri, cu poarta goală, Alexandru Pop a trimis pe lângă

VIDEO | ”Cum poţi să ratezi de acolo?”. Golgheterul lui Dinamo s-a făcut de râs! Din câţiva metri, cu poarta goală, Alexandru Pop a trimis pe lângă

Dinamo București

Comentarii

În primul meci din a 12-a etapă a Ligii 2, Dinamo avea să primească vizita lui CSM Slatina, echipa pe care a pregătit-o Ovidiu Burcă în ultimul sezon. Cu scorul la 0-0, Alexandru Pop a avut o şansă uriaşă de a marca, dar a trimis pe lângă, cu poarta goală.

”Cum poţi să ratezi de acolo?”

La momentul actual, Dinamo traversează cea mai bună serie a sa din ultimul an şi jumătate, reuşind să lege patru meciuri la rând fără eşec în campionat, cinci cu tot cu remiza din Cupă cu FC U Craiova.

Pentru prima dată după retrogradare, viitorul nu pare a fi chiar negru pentru ”câini”, dar mai e drum lung până departe, iar formaţia alb-roşie are nevoie de puncte pentru a reveni în Liga 1.

În etapa a 12-a a diviziei secunde, dinamoviştii aveau să primească vizita lui CSM Slatina, fosta echipă a lui Ovidiu Burcă. Gazdele erau cotate cu prima şansă, iar acest lucru a fost evident în prima repriză.

”Câinii” au dominat autoritar, iar, după jumătate de oră de joc, au primit cea mai mare şansă a meciului de a marca, după ce balonul a ajuns la picioarele golgheterului Alexandru Pop în careu, cu poarta goală.

Numai că atacantul lui Dinamo a ofertit o ratare absolut ireală, nereuşind să trimită pe poartă din câţiva metri, iar tabela a rămas neschimbată.

Comentatorul Ştefan Tudor a avut o reacţie fabuloasă, întrebând: ”cum poţi să ratezi de acolo?”.

Afla mai multe despre: dinamo 

viewscnt
Articole similare