Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Daniel Niculae, răspuns pentru cei de la CFR: ”Mai clar de atât nu cred că se putea!”

Daniel Niculae, răspuns pentru cei de la CFR: ”Mai clar de atât nu cred că se putea!”

Rapid

Comentarii

Rapid Bucureşti a învins duminică, pe teren propriu, formaţia CFR Cluj, scor 2-1, într-un meci al etapei a 16-a din Superligă.

Cătălin Popa, centralul partidei din Giuleşti, a acordat două penalty-uri pentru Rapid, din care echipa lui Adrian Mutu a câştigat derby-ul cu CFR Cluj.

În Giuleşti, scorul a fost deschis din penalty, în minutul 32. Arbitrul Cătălin Popa a acordat lovitură de la 11 m pentru Rapid, după un contact în careul clujean între portarul Scuffet şi Luckassen, iar Săpunaru a transformat pentru 1-0. 

CFR a egalat în minutul 54, când Deac a centrat, iar Muhar a înscris cu capul. Rapid a preluat conducerea tot din penalty, în minutul 71. De această dată Dugandzic a fost faultat în careul clujenilor, de către Burcă, şi tot Dugandzic a transformat. 

După meci, cei de la CFR au spus că Rapid ar fi beneficiat de ajutorul arbitrilor. A doua zi după meci, Daniel Niculae a oferit un răspuns pentru cei de la CFR. 

”Mai clar de atât nu cred că se putea!”

”Nu cred că se face aşa ceva! Noi am fost defavorizaţi multe etape şi nu cred că a ieşit nimeni, în afara unui comunicat oficial, când deja paharul era plin şi curgea şi din el, nu cred că a ieşit nimeni să spună aşa ceva. Defavorizaţi de ce? Pentru că primul 11 metri a fost clar.

Mai clar de atât nu cred că se putea. Luckassen îşi face ultimul pas şi sare ca să joace mingea cu capul. Apoi fundaşul CFR-ului, Yuri, încearcă acea foarfecă, loveşte mingea, iar portarul celor de la CFR Cluj face ceea ce face.

Eu nu vreau să vorbesc despre echipele cu care ne confruntăm pentru că nu este fair-play şi nu este OK. Şi noi am avut arbitraje prin care am fost defavorizaţi şi nu am vorbit despre echipele respective, ci pur şi simplu despre maniera de arbitraj. Însă, să spui că a avut tentă arbitrul mi se pare exagerat şi lipsit de fair-play.

Nu este o simulare, este o ţinere reciprocă. Fundaşul CFR-ului îi dă drumul mai târziu lui Dugandzic. Este un penalty obţinut de atacantul nostru. Este un 11 metri acordat uşor, asta e clar. 

Nu mi se pare fair să vorbesc de cealaltă echipă. Aşa aş putea spune că la intrarea lui Deac în minutul 5 trebuia să fie arătat cartonaşul galben, iar în minutul 55-60 poate lua cartonaş roşu, dar nu sunt lucruri pe care vreau să le discut eu”, a spus Niculae, potrivit fanatik.ro.

Rapid are 32 de puncte în clasament şi este pe locul secund, la cinci puncte de Farul.

Afla mai multe despre: rapid-daniel niculae-cfr 

viewscnt
Articole similare