Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Se pricepe MM Stoica la fotbal?” Chipciu a răspuns fără să ezite: ”S-a supărat pe mine!”

”Se pricepe MM Stoica la fotbal?” Chipciu a răspuns fără să ezite: ”S-a supărat pe mine!”

FCSB

Comentarii

Alexandru Chipciu a vorbit despre MM Stoica, managerul general de la FCSB.

Alex Chipciu a fost adus de Dan Petrescu la CFR Cluj, după trei sezoane şi jumătate petrecute în străinătate, la Anderlecht şi Sparta Praga. Fostul jucător de la FCSB a devenit instant cel mai bine plătit jucător din Liga 1, fiind remunerat cu un salariu de aproximativ 40.000 de euro pe lună, adică aproape jumătate de milion de euro pe an.

Iniţial un om de bază al ”Burscului”, Chipciu nu s-a putut impune în primul 11 al campioanei şi a devenit rezervă de lux în Gruia. Fostul mijlocaş al naţionalei României nu a mai fost dorit de Dan Petrescu la CFR Cluj, iar conducerea campioanei l-a asigurat că-l sprijină în această perioadă. 

Cristi Balaj l-a asigurat că poate rămâne legat de CFR Cluj, dar va fi trimis la a doua echipă, în Liga 3, în cazul în care nu-şi va găsi un angajament. Alex Chipciu a ajuns până la urmă la U Cluj, unde se va bate pentru a rămâne în Liga 1. 

Totuşi, fotbalistul s-a făcut remarcat la FCSB, fiind unul dintre preferaţii patronului Gigi Becali. Mai mult decât atât, Becali i-a mărturisit că nu vedea echipa fără el. De asemenea, Chipciu a lucrat şi alături de MM Stoica. 

Fotbalistul a fost întreabat dacă oficialul de la FCSB se pricepe la fotbal. Chipciu a spus că MM Stoica este atât de pasionat de fotbal, încât ştie toţi fotbaliştii din Liga 3. 

”S-a supărat pe mine!”

Când am venit la CFR Cluj, s-a supărat pe mine, clar. Aşa a fost conjunctura atunci. Clar e un om de fotbal. Ştie toţi fotbaliştii din liga a 3-a. Cred că şi din Liga a 4-a ştie fotbalişti şi a demonstrat de-a lungul timpului că se pricepe la fotbal. A adus jucători fabuloşi pentru Steaua”, a spus Chipciu pentru OrangeSport şi PrimaSport. 

Afla mai multe despre: fcsb-chipciu-mm stoica 

viewscnt
Articole similare