Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Gigi Becali vrea să scape de Nicolae Dică: "Dacă vrea să plece, eu sunt de acord! Nu îl mai ţin. E vina antrenorului!"

BREAKING NEWS | Gigi Becali vrea să scape de Nicolae Dică: "Dacă vrea să plece, eu sunt de acord! Nu îl mai ţin. E vina antrenorului!"

Breaking News

Comentarii

Gigi Becali (64 de ani) vrea să scape de Nicolae Dică. Patronul FCSB a anunţat că, dacă Nicolae Dică îşi dă demisia, el o va accepta.

Nicolae Dică (42 de ani) se află la finalul drumului în al doilea mandat la FCSB. Gigi Becali a anunţat că e gata să renunţe la antrenorul "roş-albaştrilor".

BREAKING NEWS | Gigi Becali vrea să scape de Nicolae Dică: "Dacă vrea să plece, eu sunt de acord! Nu îl mai ţin. E vina antrenorului!"

Nervos după înfrângerea cu U Cluj (1-2), Gigi Becali a anunţat că vrea să renunţe la Nicolae Dică şi a dat vina pe antrenor pentru prestaţiile slabe ale "roş-albaştrilor". Omul de afaceri din Pipera l-a atacat pe Dică ca "să mă descarc" şi a spus că e imposibil ca jucătorii să fi uitat fotbalul.

Becali a spus că nu-l va da personal afară pe Nicolae Dică, dar a lăsat de înţeles că-l aşteaptă să-şi dea demisia: „Eu nu îl dau afară. Dacă el crede că vrea să plece, eu sunt de acord! De data asta nu îl mai ţin. Eu ce răbdare să mai am? Nu vreau să fac rău oamenilor, nu vreau să dau eu oamenii afară, să îi supăr, dar nu am ce face.

Trebuie să spun adevărul, să mă uşurez. Îi supăr familia, copiii. Dar îi spun de atât de mult timp că vreau posesie. Uite la Hagi ce face, vezi acolo. Gică mi-a zis că îi antrenează cu mingea până vomită. Noi facem static...

E chestiune de antrenor! Poate să se supere. Cum adică, să uite jucătorii fotbalul? Nu ai nicio tactică, nicio noimă. Eu nu înţeleg. E doar vina antrenorului. Până acum n-am zis, dar nu au cum să uite toţi fotbalul. Se supără, nu se supără... e om bun, dar degeaba. Cum să uiţi fotbalul? Aş putea să mă iau de jucători. Dar ştiţi de ce nu o fac? Pentru că nu sunt doar 2-3, echipa nu leagă pase. Eu zic de 5-6 meciuri că nu avem viitor.

Şi CS Mioveni mai leagă 5 pase, noi nici atât. Vă daţi seama? Noi puteam câştiga şi azi din valoarea individuală, dacă nu făcea Şut greşeala aia. Dar nu ai cum să joci aşa! Ne bate Rapid acum, ne dă 5! Uite, aşa, cu ce jucători au ei pe acolo.

Am dat pe Miculescu 1,7 milioane, dar nu văd nimic. Nu pot să îmi dau seama ce se întâmplă. E din ce în ce mai rău. Cum să joci cu un om în plus şi să dai minge lungă? A uitat Olaru fotbalul? E băiat serios, nu poţi să zici că nu se antrenează bine!”, a spus Gigi Becali la Prima Sport.

În primul mandat, Nicolae Dică a antrenat FCSB în perioada iulie 2017 şi decembrie 2018. În al doile mandat, "Nic" l-a înlocuit pe Toni Petrea şi a calificat echipa în grupele Conference League.

Afla mai multe despre: gigi becalinicolae dicafcsbantrenor 

viewscnt
Articole similare