Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Walter Zenga, aproape de o revenire interesantă în Liga 1: ”Săptămâna viitoare mă întâlnescu cu el”. Cu ce club ar urma să semneze

Walter Zenga, aproape de o revenire interesantă în Liga 1: ”Săptămâna viitoare mă întâlnescu cu el”. Cu ce club ar urma să semneze

Superliga

Comentarii

Walter Zenga este aproape de revenirea în fotbalul românesc, unde ultima oară a antrenat în 2007, pe Dinamo.

În vârstă de 62 de ani, Walter Zenga este în prezent liber de contract şi discută despre revenirea în Liga 1.

Ultima oară a antrenat-o pe Cagliari, din martie 2020 până în august 2020 şi de atunci n-a reuşit să-şi găsească un alt angajament pe placul lui.

Walter Zenga, mari şanse să revină în fotbalul românesc

Legendar portar al Italiei, Walter Zenga s-a făcut cunoscut ca antrenor mai ales în România. El şi-a început cariera la New England (SUA), a avut un scurt mandat la Brera FC şi apoi a fost adus de Gino Iorgulescu la FC Naţional (Progresul), în vara lui 2002.

Ulterior, în România le-a mai antrenat pe FCSB şi pe Dinamo, de la care a plecat în 2007. Ultima lui aventură ca antrenor a fost la Cagliari, în 2020, în Serie A şi de atunci este liber de contract.

Însă Walter Zenga ar putea reveni în fotbalul românesc la 15 ani distanţă de la momentul în care s-a despărţit de Dinamo.

Antrenorul italian se află în negocieri cu FC U Craiova, echipă care a rămas descoperită pe bancă după plecarea lui Marius Croitoru.

Discuţiile cu echipa lui Adrian Mititelu se poartă de aproximativ o săptămână şi patronul lui FC U Craiova spune că săptămâna viitoare urmează să aibă o întâlnire cu el:

”Nu s-au blocat negocierile. Walter aşteaptă semnul nostru. Şi el, dar şi alţii. Săptămâna viitoare cred că mă întâlnesc cu el. Asta nu înseamnă că va fi sigur antrenorul echipei”, a spus Adrian Mititelu la Prima Sport.

Potrivit gsp.ro, un obstacol major în negocierile dintre Walter Zenga şi Adrian Mititelu în reprezintă preparatorul fizic Dan Vasilică.

Zenga a aflat că Dan Vasilică ar fi contribuit la demiterea mai multor antrenori şi a cerut ca acesta să fie demis, însă Adrian Mititelu îl consideră un om important pentru el.

Afla mai multe despre: walter zenga 

viewscnt
Articole similare