Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | CFR Cluj, obligată să câştige cu Ballkani pentru o calificare în primăvara Conference League! Marius Bilaşco: ”Depindem de noi”

EXCLUSIV | CFR Cluj, obligată să câştige cu Ballkani pentru o calificare în primăvara Conference League! Marius Bilaşco: ”Depindem de noi”

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a pierdut meciul de pe terenul lui Sivasspor, scor 0-3, din cadrul etapei a cincea a grupelor Conference League.

EXCLUSIV | CFR Cluj, obligată să câştige cu Ballkani pentru o calificare în primăvara Conference League! Marius Bilaşco: ”Depindem de noi”

La flash-interviul de după partidă, Dan Petrescu (54 de ani) a oferit o declaraţie interesantă, când a spus că elevii săi au făcut un joc bun, deşi scorul final a fost 3-0 pentru adversari.

Marius Bilaşco, oficialul de la CFR Cluj, a explicat declaraţia lui Petrescu şi a vorbit despre partida de joi când campioana se va duela cu Ballkani, de la ora 19:45 în Gruia.

”Rezultatul e dureros. La Praga am suferit, la Balkani am fost puţin mai buni, aici la Sivasspor am jucat puţin mai bine dintre toate 3 deplasările şi am pierdut 3-0. La Sivasspor am avut gol primit dintr-o poziţie de offside, un autogol... e clar... Nu meritam să pierdem cu 3-0. Ideea a fost că meritam să marcăm, nu ştiu dacă obţineam mai mult. Sivasspor are jucători extrem de buni, cu calitate foarte bună. Acum, să zicem aşa, partea bună e că depindem de noi la meciul de joi. Speram la mai mult pentru că dacă era un egal, era poate suficient şi un egal în ultima partidă, aşa trebuie mai mult. Suntem aproape de o performanţă foarte mare!”, a declarat Marius Bilaşco la Orange Sport. 

În ultima rundă, programată săptămâna viitoare, când se joacă CFR Cluj - Ballkani şi Slavia Praga - Sivasspor, campioana României trebuie să obţină măcar un rezultat identic cu cel al cehilor pentru a merge în primăvara europeană.

Ce a spus Dan Petrescu după ce a pierdut 3-0 cu Sivasspor:

"La cum s-a jucat, cred că a fost unul dintre cele mai bune meciuri ale noastre. Asta e chestia pe care n-o înţeleg în fotbal. În prima repriză am luat gol din offside, din păcate VAR-ul n-a fost. Am avut ocazii mari, trebuia să intrăm la vestiare cu avantaj. În partea secundă, am dominat. Când îţi dai şi autogol, e clar că nu e seara noastră.

După a trebuit să risc, ştiam că au jucători de contraatac. Am pierdut cu 0-3, asta nu e bine, dar bine că suntem în continuare în cărţi. Sper să reuşesc să aduc jucătorii la 100% pentru meciul cu Ballkani. Orice jucător al lor câştigă bani foarte mulţi şi joacă la echipa naţională. Meritam mai mult în dubla manşă cu ei, iar în dubla cu Slavia poate nu meritam 6 puncte.

Asta e. Nu sunt eu magician, n-am ce să le reproşez jucătorilor", a declarat Petrescu, potrivit PRO Arena. 

Imagini cu conversaţia ireală dintre un titular de la CFR şi Adi Mutu! Fotbalistul se ruga de ”Briliant” să îl transfere în Giuleşti | FOTO

Afla mai multe despre: cfr clujdan petrescu 

viewscnt
Articole similare