Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Imagini cu conversaţia ireală dintre un titular de la CFR şi Adi Mutu! Fotbalistul se ruga de ”Briliant” să îl transfere în Giuleşti | FOTO

Imagini cu conversaţia ireală dintre un titular de la CFR şi Adi Mutu! Fotbalistul se ruga de ”Briliant” să îl transfere în Giuleşti | FOTO

Rapid

Comentarii

Imagini şocante cu conversaţia dintre un titular de la CFR Cluj şi Adi Mutu (43 de ani) au apărut în spaţiul public, cu doar două zile înaintea duelului direct dintre ardeleni şi giuleşteni. Fotbalistul se ruga de ”Briliant” să îl aducă la Bucureşti.

Duminică, în a 16-a etapă a Ligii 1, Rapid va primi vizita campioanei CFR Cluj. Un scandal ar putea izbucni înaintea confruntării, în contextul în care câteva imagini şocante au apărut în spaţiul public.

Conversaţia purtată de un titular al lui Dan Petrescu cu Bogdan Pătraşcu, secundul lui Adi Mutu, a fost divulgată, fotbalistul rugându-se de ”Briliant” să îl aducă în Giuleşti.

Jucătorul în cauză este Yuri Matias (27 de ani), de abia ajuns în Gruia în februarie. În capturile de ecran cu conversaţia dintre cei doi, care pot fi văzute pe site-ul Fanatik, brazilianul realmente se ruga de Mutu să fie transferat.

Voi faceţi echipă puternică, vreau şi eu”, este mesajul pe care i l-a transmis Yuri lui Adi Mutu.

Yuri îl cunoaşte pe Bogdan Pătraşcu din perioada petrecută la Gaz Metan, astfel că a luat legătura cu acesta în privinţa uni transfer, neavând tangenţe cu Mutu până acum.

Yuri se ruga de Adi Mutu să îl transfere la Rapid

Fundaşul de 27 de ani a fost om de bază pentru campioană în acest sezon, atât în defensivă, cât şi în ofensivă, contribuind mai multe goluri importante, chiar cu Rapid, Ballkani, Sivasspor şi Sepsi.

Înainte de a sosi la CFR Cluj, dar şi după, se zvonise că giuleştenii ar fi foarte interesaţi de jucător, dar, în final, campioana a avut câştig de cauză.

Conform sursei citate, conversaţia ar fi avut loc în septembrie, în timpul pauzei pentru meciurile echipei naţionale, când se vehicula că Dan Petrescu ar urma să plece din Gruia.

Situaţia de la club nu era deloc liniştită în acel moment, astfel că ar avea oarecum sens de ce şi-ar fi dorit Yuri să plece de la campioana României.

Fundaşul brazilian a fost printre cei mai buni jucători nu doar de la CFR în acest sezon, ci din întreaga Superligă şi a fost lăudat în multe rânduri pentru prestaţiile sale.

Afla mai multe despre: yuri 

viewscnt
Articole similare