Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalistul, OUT de la CFR Cluj după doar şase luni: ”Dan Petrescu nu e un antrenor care să aibă o relaţie bună cu jucătorii” | EXCLUSIV

Fotbalistul, OUT de la CFR Cluj după doar şase luni: ”Dan Petrescu nu e un antrenor care să aibă o relaţie bună cu jucătorii” | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu (54 de ani) are reputaţia de antrenor care nu este interesat de vârsta, background-ul sau trecutul unui jucător, atât timp cât acesta îşi face treaba în sistemul său. Având această mentalitate, ”Bursucul” de multe ori renunţă la jucători pe care de abia i-a transferat.

De-a lungul timpului, mai mulţi jucători plecaţi de la CFR Cluj s-au plâns de felul în care au fost trataţi de Dan Petrescu, în special de cât de rapid au fost îndepărtaţi deşi de abia sosiseră la club.

Un nou astfel de caz s-a petrecut în acest an, doar că fotbalistul nu îi poartă pică ”Bursucului”, ci înţelege că pur şi simplu acesta este felul în care procedează antrenorul campioanei.

Sosit în Gruia în ianuarie, de la Sochi, pentru 500.000 de euro, Marko Dugandzic (28 de ani) nu a primit multe şanse la Cluj şi a fost dat afară după şase luni.

Dan Petrescu l-a informat pe croat că nu se va mai baza pe el, iar şansa acestuia a fost că Adi Mutu era foarte interesat să îl aducă la Rapid, ceea ce s-a şi întâmplat.

În Giuleşti, atacantul şi-a demonstrat cu adevărat calitatea, iar, într-un interviu cu Orange Sport, s-a destăinuit despre perioada petrecută la CFR.

Dugandzic a recunoscut că a întâmpinat greutăţi la Cluj, dar a afirmat că nu regretă nimic din cele întâmplate şi că a petrecut şase luni frumoase acolo.

”Nu e un antrenor care să aibă o relaţie bună cu jucătorii”

Acesta a discutat despre relaţia cu Dan Petrescu şi a spus că i-a pus gând rău fostului antrenor, dorind să marcheze la duelul direct, care va avea loc duminică.

”(n.r. eşti pregătit să înscrii cu CFR?) Sper, sper, sunt gata,  am avut un pic de pauză, pentru că am fost suspendat cu Farul, dar voi da ce am mai bun să ajut echipa.

(n.r. meci special cu CFR?) Desigur, am petrecut o perioadă frumoasă acolo, nu foarte lungă, dar sunt amintiri plăcute.

(n.r. regreţi că n-ai reuşit mai multe la CFR, poate să dai mai multe goluri?) În viaţă, nu trebuie să ai regrete, perioada petrecută la CFR a fost frumoasă. Într-adevăr, lucrurile n-au mers prea bine pentru mine.

Nu am avut prea multe oportunităţi să joc. Începutul anului nu a fost prea bun pentru mine, astea sunt deciziile, asta e viaţa fotbalistului, eu am dat tot la antrenamente şi meciuri.

(n.r. cum a fost relaţia ta cu Petrescu?) A fost bună, el nu e un antrenor care să aibă o relaţie bună cu jucătorii, dar e profesionist, îţi spune ce vrea de la tine, totul a fost corect din partea mea şi a lui.

Asta a fost decizia lui, ca eu să plec, sunt doar un jucător, clubul decide ce face cu jucătorii lui”, a declarat Marko Dugandzic, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: marko dugandzic 

viewscnt
Articole similare