Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cel mai norocos gol din cariera lui Doru Popadiuc! Eduard Pap a degajat în jucătorul Chindiei, iar balonul a luat o traiectorie neaşteptată

VIDEO | Cel mai norocos gol din cariera lui Doru Popadiuc! Eduard Pap a degajat în jucătorul Chindiei, iar balonul a luat o traiectorie neaşteptată

Chindia Targoviste

Comentarii

Aflată deja într-o formă incredibilă după venirea lui Toni Petrea pe bancă, Chindia Târgovişte mai are parte şi de şansă! Împotriva lui FC Botoşani, echipa dâmboviţeană a deschis scorul încă din minutul trei, cu cel mai norocos gol din cariera lui Doru Popadiuc.

Cel mai norocos gol din cariera lui Doru Popadiuc

Toni Petrea a preluat-o pe Chindia de pe ultimul loc al Ligii 1, fără nicio victorie în acest sezon, iar, în doar patru etape, a transformat echipa din favorită la retrogradare, în pretendentă la play-off.

Târgoviştenii au câştigat toate patru meciurile din campionat disputate sub comanda fostului antrenor de la FCSB, cu Rapid, Mioveni, FC U Craiova şi Voluntari, iar cu FC Botoşani ţinteau a cincea victorie la rând.

La rândul lor într-o perioadă bună, nici moldovenii nu pierduseră de patru etape înaintea acestui meci, dar au început cum se nu putea mai rău.

Norocul a fost cu adevărat de partea Chindiei, care a deschis scorul în minutul 3, printr-o reuşită care îi aparţine lui Doru Popadiuc, dar i se datorează lui Eduard Pap.

Portarul a degajat balonul, dar l-a lovit pe mijlocaşul târgoviştean, iar balonul a luat o traiectorie neaşteptată, lobându-l pe Pap şi intrând în poartă.

Afla mai multe despre: doru popadiuc 

viewscnt
Articole similare