Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ilie Dumitrescu a confirmat că va prelua o echipă din Superligă: ”Mi-am dat acordul”

Ilie Dumitrescu a confirmat că va prelua o echipă din Superligă: ”Mi-am dat acordul”

Fotbal intern

Comentarii

După mai bine de 12 ani în care nu a lucrat pentru niciun club, Ilie Dumitrescu (53 de ani) a confirmat că urmează să revină în fotbal, la o echipă din Superligă. Fostul atacant a dezvăluit că şi-a dat deja acordul în această privinţă celui mai bun prieten al său.

Unul dintre fotbaliştii emblematici ai naţionalei României, Ilie Dumitrescu a făcut primii paşi în antrenorat la doar un an după ce şi-a agăţat ghetele în cui.

Prima aventură a lui Dumitrescu pe banca tehnică a fost la Oţelul Galaţi, înainte de a le mai pregăti pe FC Braşov, Alki Larnca, România U21, FCM Bacău, Apollon Limassol, AEK Atena, AO Egaleo, Akratitos, Kallitheca, PAOK, Panthrakikos şi FCSB în următorii 10 ani.

Însă, din 2010 încoace, Ilie Dumitrescu s-a retras din fotbal, colaborarea de două luni cu Gigi Becali fiind picătura care a umplut paharul pentru fostul mare atacant.

După 12 ani petrecuţi în fotoliul de expert, Dumitrescu se pregăteşte pentru revenirea în fenomen, alături de cel mai bun prieten al său, Simion Apreutese.

Omul de afaceri, fiind din Arad, plănuieşte să achiziţioneze un pachet majoritar de acţiuni la UTA, iar fostul fotbalist a confirmat că şi-a dat acordul să preia echipa alături de acesta.

Ilie Dumitrescu a confirmat că va prelua o echipă din Superligă

”(n.r. Aţi putea reveni pe banca unei echipe sau antrenoratul este un subiect închis pentru dumneavoastră?) Anul acesta mi-am actualizat licenţa. Nu ştiu…

Deocamdată, e puţin mai complicat, dar pot să spun că mi-am dat acordul celui mai bun prieten al meu, Simion Apreutese, de a prelua împreună UTA Arad la un moment dat.

El şi-a dorit foarte mult să investească în fotbal, pentru că este din Arad, a reuşit în afaceri şi, cumva, vrea să întoarcă oraşului. Vrea să fie un pol important în fotbal.

Şi-a dorit foarte mult, au fost ceva discuţii, momentan lucrurile au rămas în zona aia fără să… (n.r. fără să se concretizeze)Cred că la un moment dat el va face orice ca să investească acolo, pentru că acolo s-a născut şi îşi doreşte foarte mult să facă performanţă.

(n.r. Vrea să preia clubul singur sau împreună cu alţi investitori?) El, cumva, majoritar. Simion Apreutese iubeşte fotbalul, urmăreşte fotbalul, şi îşi doreşte să facă în oraşul lui o echipă competitivă, cu obiective destul de îndrăzneţe”, a declarat Ilie Dumitrescu, pentru Prosport.

Afla mai multe despre: ilie dumitrescu 

viewscnt
Articole similare