Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Unicul fotbalist de la FCSB pentru care se aşteaptă Gigi Becali să primească oferte: ”E singurul pe care l-aş cumpăra de la noi, atât”

Unicul fotbalist de la FCSB pentru care se aşteaptă Gigi Becali să primească oferte: ”E singurul pe care l-aş cumpăra de la noi, atât”

FCSB

Comentarii

După remiza cu Anderlecht din a cincea etapă a grupelor Conference League, scor 2-2, FCSB a fost eliminată matematic din competiţie. În urma acestui eşec, Gigi Becali a ”tunat” la adresa jucătorilor săi şi a afirmat că există un singur jucător de la echipa sa pentru care s-ar aştepta să primească oferte curând.

Era clar la începutul tragerii la sorţi din Conference League că FCSB va avea viaţă grea în grupă, dar dezastrul total care a avut loc nu putea fi anticipat de nimeni.

Când şi-au aflat adversarele, conducătorii vicecampioanei le-au identificat pe West Ham şi Anderlecht ca echipele cu care se luptă la calificare, dar tocmai Silkeborg a fost cea care i-a umilit pe roş-albaştri.

10-0 la general au câştigat danezii împotriva celor de la FCSB, înfrângeri atât de dure încât l-au făcut pe Nicolae Dică să afirme că ar dori să ”fure meserie” de la tehnicianul lui Silkeborg.

Deşi mai avea matematic şanse de a se califica din grupă înaintea duelului cu Anderlecht, speranţele că vicecampioana României va ajunge în primăvară nu erau mari.

Iar, după remiza 2-2, soarta echipei a fost decisă. Gigi Becali a ”tunat” la adresa jucătorilor săi după eliminare şi a ameninţat, din nou, că îşi va retrage din finanţare.

”E singurul pe care l-aş cumpăra de la noi, atât”

În plus, de la a afirma că se va îmbogăţi cu vânzările lui Tavi Popescu, Darius Olaru sau Ianis Stoica, patronul vicecampioanei a ajuns să afirme că se aşteaptă la oferte pentru un singur jucător.

Concret, Becali a apus că, dacă era finanţator la alt club, singurul fotbalist de la FCSB pe care l-ar achiziţiona ar fi cel mai în formă om al vicecampioanei din acest sezon, Andrei Cordea (23 de ani).

Cine să-ţi dea ofertă acum? Cine? Olaru era urmărit, dar după prostiile pe care le-a făcut... el aleargă, e pe teren, dar singurul pe care l-aş cumpăra de la FCSB e Cordea, atât.

În rest, l-ai lua pe unul? Compagno să demonstreze. După trei meciuri l-am vândut?”, a declarat Gigi Becali, la Pro Arena.

  • 21 de partide, şase goluri şi patru pase decisive a însumat Andrei Cordea în acest sezon, în toate competiţiile
  • 1,5 milioane de euro e cota sa de transfer, conform transfermarkt

Afla mai multe despre: andrei cordea 

viewscnt
Articole similare