Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Nu a atins mingea”. Gigi Becali, fără menajamente faţă de trei fotbalişti după Anderlecht - FCSB: "Căderi, dar cât timp?"

”Nu a atins mingea”. Gigi Becali, fără menajamente faţă de trei fotbalişti după Anderlecht - FCSB: "Căderi, dar cât timp?"

FCSB

Comentarii

FCSB a remizat ieri-seară la Bruxelles, pe terenul lui Anderlecht, scor 2-2. Egalul din Belgia a compromis orice speranţă pentru roş-albaştri, chiar dacă, înainte de meci, acestea erau minime.

În această dimineaţă, finanţatorul lui FCSB, Gigi Becali, a intervenit si a criticat prestaţia unor jucători. Florinel Coman, intrat în minutul 64, nu a făcut un meci strălucit şi a atras, din nou, criticile patronului.

”Căderi, dar cât, cât timp? Eu tocmai ce credeam că Florinel Coman şi-a revenit. Aseară, să joci o repriză şi să nu atingi mingea, iar la ultima fază... Pasează, centrează şi nu am nimic cu tine. Nu poţi asta, nu poţi dribla, dar tu dai la adversar. Obosit nu poţi spune că ai fost”, a declarat Gigi Becali la Pro Arena. 

Florinel Coman  a marcat doar trei goluri în 18 meciuri, în toate competiţiile pentru FCSB. Golul împotriva Petrolului, din urmă cu trei etape a fost primul reuşit de fostul jucător al Viitorul, după mai bine de doi ani e pauză.

Cota de piaţă a jucătorului în vârstă de 24 de ani a scăzut dramatic în ultimii doi ani. Dacă în martie 2020, Coman era cotat de site-urile de specialitate la 6 milioane de euro, în prezent valoarea fotbalistului s-a înjumătăţit.

Dawa si Edjouma, sub aşteptări

Aduşi în acest an de la Botoşani, Malcom Edjouma şi Joyskim Dawa, autorul celui de-al doilea gol al FCSB-ului, nu au scăpat nici ei de criticile patronului. 

”Edjouma? Nu-l scot din echipă, dar el trebuie să înteleagă că trebuie să fie jucătorul pe care l-am crezut. Aseară nu mi-a mai plăcut de Dawa. Te relaxezi şi nu mai merge. Edjouma trebuie să joace repede, iar la mijloc e o problemă dacă nu joci repede”, a adăugat Gigi Beali.

FCSB se află pe ultimul loc în grupa B, a Uefa Conference League, cu doar două puncte acumulate în cinci meciuri. Luni seară, de la ora 21:00, roş-albaştrii vor juca pe terenul Universităţii Cluj, în epilogul etapei cu numărul 16 din Superligă. Meciul de joia viitoare, împotriva lui West Ham, nu are miză pentru niciuna dintre echipe, englezii fiind deja calificaţi de pe primul loc.

Articol scris de Teodor Răducanu

Afla mai multe despre: anderlecht fcsbgigi becali 

viewscnt
Articole similare