Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Jucătorul de la CFR care n-a mai fost văzut de mai bine de un an. Ce s-a întâmplat cu el

EXCLUSIV | Jucătorul de la CFR care n-a mai fost văzut de mai bine de un an. Ce s-a întâmplat cu el

CFR Cluj

Comentarii

Un jucător de la CFR Cluj, plătit cu 18.000 de euro pe lună, n-a mai fost văzut în teren de mai mult de un an.

CFR Cluj este cunoscută pentru faptul că transferă în special jucători liberi de contract, pe care îi ipsiteşte cu salarii foarte mari pentru nivelul din România.

Însă, de multe ori, Dan Petrescu are la dispoziţie un lot multe prea mare şi mulţi jucători cu salarii mari ajung saă evolueze foarte rar. Există un caz special aici.

Jucătorul de la CFR Cluj pe care fanii nu l-au mai văzut de mai bine de un an

Printre jucătorii pe care campioana României i-a transferat în vara lui 2021 a fost şi Guessouma Fofana, un mijlocaş central care atunci avea 28 de ani.

Acesta jucase ultima oară la Guingamp şi mai evoluase pentru Le Havre, AS Lyon-Duchere şi Le Mans. Pentru a semna cu CFR Cluj, lui Guessouma Fofana i-a fost promit un salariu lunar de 18.000 de euro.

Însă mijlocaşul francez a avut doar 7 apariţii pentru CFR Cluj, toate anul trecut. Ultima oară când Guessouma Fofana a prins lotul de 18 jucători a fost în Cupa României, pe 23 septembrie 2021, într-un meci cu Universitatea Craiova, pe care CFR l-a pierdut cu 1-0. Atunci, Fofana a fost rezervă, dar n-a jucat niciun minut.

Pentru ultimul oficial jucat în tricoul CFR-ului trebuie să merge şi mai în spate. Guessouma Fofana a evoluat 5 minute într-un derby cu FCSB, jucat pe 29 august 2021 şi câştigat de CFR cu 4-1.

Florin Lovin spune că nu înţelege de ce campioana României plăteşte atât de multe milioane de euro pentru salariile jucătorilor, în contextul în care n-are ambiţii europene prea înalte:

Lovin: Chiar nu reuşim o echipă din România să joace în grupele Europa League? Măcar în fiecare an să ai în Europa League. Nu mai vorbim despre Champions League, că în grupele Champions League este greu să ajungi. De-asta zic, nu înţeleg un pic nici reţeta de la CFR, unde se bagă milioane de euro în jucători, cu salarii... Păi sunt jucători care se antrenează cu echipa a doua şi câştigă 20.000 de euro.
Ovidiu Ionescu: 18.000 de euro, dacă faci vreo referire la Fofana, care se antrenează de un an degeaba

Guessouma Fofana mai are contract cu CFR Cluj până în vara viitoare şi se antrenează în prezent cu echipa a doua a clubului.

Nelu Varga s-a plâns de jucătorii cu salarii mari aduşi de Dan Petrescu

La mijlocul lunii septembrie, Nelu Varga a avut o izbucnire în care l-a acuzat pe Dan Petrescu, printre altele, că a cerut foarte mulţi jucători pe care totuşi nu-i foloseşte.

Acţionarul majoritar al lui CFR Cluj susţine că astfel trebuie să achite salarii foarte mari pentru jucători de o calitate îndoielnică:

”A adus jucători de proastă calitate, pe care îi plăteam cu 40-50.000 de euro pe lună. Despre asta vorbim, despre Chipciu, Alibec şi mulţi alţii.

Tot ce mi-a cerut i-am dat, n-are ce să-mi spună, că nu i-am făcut poftele. Să nu vină să-mi povestească faptul că el a jucat, dar arbitrii l-au furat. Asta e o vrăjeală”, a declarat Nelu Varga

Afla mai multe despre: cfr cluj 

viewscnt
Articole similare