Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali l-a confundat la momentul transferului pe fundaşul de la FCSB: "Eu credeam că e ăla cu coadă de la UTA, Erico". I-a anunţat plecarea

Gigi Becali l-a confundat la momentul transferului pe fundaşul de la FCSB: "Eu credeam că e ăla cu coadă de la UTA, Erico". I-a anunţat plecarea

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a anunţat şi plecările de sub comanda lui Nicolae Dică. Cele două despărţiri confirmate sunt din defensiva echipei.

Gigi Becali a confundat un fundaş transferat şi i-a anunţat plecarea

În iarnă urmează noi schimbări în lotul FCSB, iar Gigi Becali a programat deja plecările. Denis Haruţ poate juca din 2023 la U Cluj, în timp ce Rachid Bouhenna nu va mai fi sub comanda lui Nicolae Dică. 

De altfel, finanţatorul a făcut o dezvăluire despre confuzia din momentul în care l-a adus pe fundaşul algerian trecut pe la Sepsi şi CFR Cluj. 

Gigi Becali a crezut că Nicolae Dică şi Mihai Stoica i-l aduc, de fapt, pe Erico da Silva, fundaşul central titular de la UTA. 

"Haruţ va pleca, da, iar Bouhenna nu ştiu de unde l-au scos. Habar nu aveam de el. Nu-l cunoşteam. OSK (n.r. - Sepsi), Bouhenna. Eu l-am confundat cu ăla de la UTA cu coadă, Erico, da. Bouhenna, Erico, nici nu ştiam. Hai să-l luăm pe Bouhenna. Petrescu era prost? De ce l-a dat afară?

Ce să fac (n.r. - cu Ninaj)? Nu mai vreau nici eu să fiu păcălit, am fost păcălit", a spus Gigi Becali la Pro Arena. 

Cu probleme în apărare, FCSB se pregăteşte de revenirea lui Iulian Cristea după accidentare, dar şi de posibilul transfer al unui fundaş central. 

"Apărarea mai are nevoie de întăriri, dar vine Cristea şi mai avem nevoie de un fundaş central", a adăugat Gigi Becali. 

 

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbrachid bouhennaerico 

viewscnt
Articole similare