Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Coşmarul trăit de un fotbalist la FCSB. A fost trimis să doarmă în maşină, deşi avea doi copii mici: ”Au fost discuţiile astea cu domnul Argăseală”. EXCLUSIV

Coşmarul trăit de un fotbalist la FCSB. A fost trimis să doarmă în maşină, deşi avea doi copii mici: ”Au fost discuţiile astea cu domnul Argăseală”. EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Un fost fotbalist al FCSB-ului a povestit coşmarul prin care a trecut la echipa lui Gigi Becali.

Marius Croitoru a fost invitatul lui Silviu Tudor Samuilă al acestei ediţii din podcatul ”SportCast”.

Printre altele, antrenorul în vârstă de 42 de ani a povestit coşmarul pe care l-a trăit la FCSB, în vremea în care era jucător şi era legitimat la clubul lui Gigi Becali.

Coşmarul trăit de Marius Croitoru la FCSB: ”Nici nu am puterea să mă mai gândesc”

În prezent unul dintre antrenorii talentaţi din noua generaţie, Marius Croitoru a fost apreciat şi ca fotbalist. El şi-a început cariera la FC Vaslui, unde a impresionat şi a fost ulterior cumpărat de Gigi Becali.

S-a întâmplat în ianuarie 2007, când FCSB a plătit 600.000 de euro în schimbul său. Însă aventura la FCSB nu i-a lăsat amintiri prea plăcute.

Marius Croitoru n-a primit prea multe şanse să joace, a intrat pe lista neagră a lui Gigi Becali şi FCSB a încercat să-l forţeze să-şi rezilieze contractul.

Fostul mijlocaş a povestit în podcastul ”SportCast cu Sile” cum Valeriu Argăseală a refuzat să-i plătească banii pentru chiria apartamentului şi l-a trimis să locuiască în maşină, deşi avea doi copii mici:

”Noi avem un proces pe rol la Federaţie în care ne judecam. Dar până să se ajung la lucrurile astea au fost discuţiile astea cu domnul Argăseală. (Silviu Samuilă: Că să locuieşti în maşină?) Da, pentru că eu m-am întors la club, clubul trebuia să-mi ofere apartament - chiria pentru apartament - nu au făcut-o... aşa au fost vremurile atunci.

A trecut prea mult timp ca să mai... Nici nu am puterea să mă mai gândesc. Era complicat pentru oricine, au fost de mult. Aşa au fost lucrurile atunci. Nici nu vreau să mă mai întorc la lucruri neplăcute”, a povestit Marius Croitoru în podcastul ”SportCast cu Sile”.

Până la urmă, Marius Croitorui a fost împrumutat la Ceahlăul (februarie 2008), iar în ianuarie 2009 s-a despărţit definitiv de FCSB.

El a mai jucat ulterior pentru FCM Bacău, Poli Iaşi, Atyrau, Astra, din nou FCSM Bacău, FC Botoşani şi Poli Timişoara.

Marius Croitoru spune că perioada petrecută la FCSB a însemnat un mare regres în cariera sa, deoarece a jucat extrem de puţin şi şi-a ieşit total din formă

”Am încercat să plec. Am terminat în 2009, după care am plecat şi eu, pentru că nu mai puteam. Drept dovadă, şi reculul după aia, pentru că mi-a luat 2-3 ani să-mi revin”, a mai spus Croitoru.

Afla mai multe despre: croitoru 

viewscnt
Articole similare