Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Unul dintre cele mai bune meciuri ale noastre”. Explicaţiile găsite de Dan Petrescu după umilinţa lui CFR Cluj în Turcia: ”Un gol din offside şi un autogol”

”Unul dintre cele mai bune meciuri ale noastre”. Explicaţiile găsite de Dan Petrescu după umilinţa lui CFR Cluj în Turcia: ”Un gol din offside şi un autogol”

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu (54 de ani) a tras concluziile după eşecul fără drept de apel suferit de CFR Cluj în Turcia. Gruparea din Gruia a fost surclasată de Sivasspor, dar antrenorul campioanei României consideră că a fost ”unul dintre cele mai bune meciuri” ale acesteia.

CFR Cluj a fost umilită de Sivasspor, scor 0-3, în Turcia, în etapa a cincea din grupa G a Conference League.

Turcii au deschis scorul prin Yatabare, în minutul 22 şi l-au majorat în minutul 64, când Gradel a şutat şi Janga a deviat balonul în poartă. Yatabare a reuşit dubla în minutul 73.

”Unul dintre cele mai bune meciuri ale noastre”. Cum a explicat Dan Petrescu umilinţa lui CFR Cluj în Turcia: ”Un gol din offside şi un autogol”

La finalul meciului, Dan Petrescu a afirmat că nu are ce să-şi reproşeze lui însuşi sau jucătorilor şi a dat vina pe ghinion şi pe arbitraj pentru golurile primite de echipa sa.

Tehnicianul campioanei speră să o învingă în ultima etapă pe Ballkani şi să acumuleze zece puncte în Conference League, ceea ce ar fi suficient pentru calificarea în primăvara europeană.

”E greu de digerat (n.r. rezultatul). Unul dintre cele mai bune meciuri ale noastre. Asta este ce nu înţeleg din fotbal.

Gol din offside, am avut penalty, trei ocazii mari în prima repriză. Trebuia să intrăm cu avantaj la pauză. În repriza a doua, am vrut să risc, să dăm gol şi să egalăm.

Bine că suntem în continuare în cărţi şi că suntem la mâna noastră. Trebuie să câştigăm joi, dar după un alt meci greu, cu Rapid.

Nu a fost apărarea în pioneze. Ne-au prins pe contraatac. Ce poţi să zici când iei gol din offside, iar al doilea un autogol, de la singurul nostru atacant.

Sunt supărat că nimic nu a fost în favoarea noastră în această seară. Nu am ce să reproşez lui Scuffet.

(n.r. de Sivasspor) Au jucători de mare, mare calitate. Orice jucător al lor joacă în echipa naţională. Meritam mai mult în cele două meciuri cu ei.

În prima repriză mi s-a părut că noi am fost mai buni. Nu am ce să le reprosez jucătorilor. Nu sunt supărat pe rezultat.

Dacă facem zece puncte ar fi fantastic. Nu ştiu când a mai facut cineva zece puncte într-o grupă europeană”, a declarat Petrescu, după meci.

Afla mai multe despre: cfr clujdan petrescuconference league 

viewscnt
Articole similare