Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”O seară tristă”. Florin Lovin le ţine predică celor de la CFR şi FCSB: ”Dai milioane pe jucători ca să ce? Nu e povară să joci în Europa” | EXCLUSIV

”O seară tristă”. Florin Lovin le ţine predică celor de la CFR şi FCSB: ”Dai milioane pe jucători ca să ce? Nu e povară să joci în Europa” | EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

În urma unei ”seri triste” pentru fotbalul românesc, Florin Lovin a fost prezent în studioul Orange Sport şi le-a ţinut predică celor de la CFR Cluj şi FCSB. Fostul mijlocaş este de părere că cele două reprezentante ale Superligii nu au abordat cum ar fi trebuit grupele Conference League.

După remiza dezamăgitoare obţinută de FCSB cu Anderlecht, care a confirmat eliminarea vicecampioanei României din Conference League, CFR Cluj a reuşit să înregistreze un rezultat şi mai slab.

Ardelenii au fost înfrânţi fără drept de apel de Sivasspor, scor 0-3, şi şi-au pierdut şansele de a câştiga grupa, deşi au calificarea de pe locul doi asigurată, atât timp cât o înving pe Ballkani.

Totuşi, indiferent de şansele de a ieşi din grupe a fiecărei echipe, Florin Lovin nu a fost impresionat de niciuna dintre acestea pe parcursul grupelor.

Fostul mijlocaş este de părere că atât FCSB, cât şi CFR au abordat complet eronat competiţia şi le-a ţinut predică reprezentanţilor celor două cluburi, transmiţându-le că trebuie să se bucure de calificarea în cupele europene, nu să o vadă ca o povară.

Florin Lovin, după etapa a cincea a grupelor Conference League: ”Dai milioane pe jucători ca să ce? Să iei campionatul?”

Rezultate aşa oscilante... baţi în două meciuri pe care nu te aşteptai sa le câştigi (n.r. cu Slavia) şi nu faci nimic cu Sivasspor. Dacă şi CFR, care ne obişnuia cu goluri puţine luate... e o seară tristă pentru fotbalul românesc.

FCSB, să nu mai ai şansă înainte de ultimu meci... era cel mai frumos lucru pentru toată lumea să joci calificarea cu West Ham, în ultimul meci. În momentul de faţă, acesta (n.r. nivelul grupelor Conference League) e cel mai înalt la care suntem.

Investiţiile care se fac în salarii şi jucători la FCSB şi CFR sunt peste multe alte echipe din Conference şi Europa League. Nu reuşeşte o echipă din România să joace în Europa League an de an? Nu mai vorbesc de Champions League...

Nu înţeleg reţeta de la CFR, au la echipa a doua jucători care iau 20.000 de euro salariu, la fel şi FCSB, dai milioane de euro pe jucători, ca să ce? Să câştigi un titlu în România?

E un trofeu, dar nu înseamnă nimic. Cupele europene contează. Pare o povară pentru ambele echipe competiţia asta, că suntem obosiţi, că ne accidentăm.

Nu e povară, e o bucurie să joci în cupele europene. Pentru club, pentru fani. Din declaraţii pare că nu pun mare preţ pe această competiţie.

Meciurile cu Slavia nu m-au convins, mi se pare că au fost accident. Mereu când puneau piciorul pe minge la Cluj, aveau ocazie de gol”, a declarat Florin Lovin, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: florin lovin 

viewscnt
Articole similare