Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Ne bucurăm, era important să ridicăm capul şi în Europa”. Concluziile lui Andrea Compagno după ce FCSB a fost eliminată din Conference League

”Ne bucurăm, era important să ridicăm capul şi în Europa”. Concluziile lui Andrea Compagno după ce FCSB a fost eliminată din Conference League

FCSB

Comentarii

FCSB a fost eliminată din grupele Conference League încă din penultima etapă, după ce a reuşit să obţină doar o remiză împotriva lui Anderlecht, scor 2-2. În urma confruntării, italianul Andrea Compagno (26 de ani) a tras concluziile la flash-interviu.

FCSB avea o ultimă speranţă de a se califica în primăvara europeană, având nevoie să câştige ultimele două meciuri rămase, iar Silkeborg să le piardă pe amândouă.

Însă, dinainte ca meciul danezilor să înceapă, jucătorii lui Nicolae Dică deja au fost eliminaţi, întrucât au reuşit să obţină doar o remiză în Belgia, scor 2-2.

Gazdele au deschis scorul în finalul primei reprize şi au condus la pauză, înainte ca Andrea Compagno, introdus în debutul părţii secunde, să egaleze după o oră de joc.

Vertonghen le-a readus belgienilor avantajul pe final, profitând de o greşeală de marcaj a lui Joyskim Dawa, dar camerunezul şi-a reparat eroarea, egalând câteva minute mai târziu.

FCSB s-a prezentat respectabil la duelul din Belgia, doar că parcrusul per total din grupe a fost complet dezastruos, roş-albaştrii încă având un golaveraj de -12.

În urma confruntării cu Anderlecht, Andrea Compagno a tras concluziile pentru echipa sa şi a surprins prin câteva dintre declaraţiile făcute.

”Era important să ridicăm capul şi în Europa, ne bucurăm”

În ciuda faptului că această remiză a eliminat-o oficial pe FCSB din competiţie, atacantul italian a afirmat că el şi coechipierii săi sunt fericiţi şi că acest punct le creşte moralul.

În plus, Compagno a afirmat că se bucură că echipa sa a reuşit să ridice capul şi în Europa, în urma umilinţelor cu Silkeborg.

Cred că am jucat foarte bine, împotriva unei echipe cu jucători care au jucat la cel mai înalt nivel. Era important, după două meciuri cu Silkeborg, să ridicăm capul şi în Europa.

Asta a fost, sunt fericit. Şi cu West Ham, până în minutul 70, am jucat foarte bine. Din păcate nu am scos punctele. Astăzi e un punct de moral, ne bucurăm.

De mâine ne bucurăm pentru meciul din campionat care e foarte aproape. Asta a fost, era important să arătăm bine”, a declarat Andrea Compagno, pentru Pro TV.

Afla mai multe despre: andrea compagno 

viewscnt
Articole similare