Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anderlecht - FCSB 2-2. Roş-albaştrii, eliminaţi oficial din Conference League înaintea ultimei etape din grupe

Anderlecht - FCSB 2-2. Roş-albaştrii, eliminaţi oficial din Conference League înaintea ultimei etape din grupe

FCSB

Comentarii

FCSB şi Anderlecht au remizat, scor 2-2 la Bruxelles, în etapa a 5-a din grupele Conference League.

Anderlecht - FCSB 2-2 (Verschaeren 38, Vertonghen 75 / Compagno 60, Dawa 82)

Echipele de start:

  • Anderlecht: Van Crombrugge - Murillo, Vertonghen, Hoedt, N'Doye - Diawara, Armstad - Refaelov, Verschaeren, Amuzu - Silva
  • Rezerve: Verbruggen, Coosemans - Ashimeru, Ishaq, Sadiki, Stroeykens, El Hadj, Lissens, Duranville, Esposito, Leoni, Stassin
  • FCSB: Târnovanu - Creţu, Dawa, Tamm, Radunovic - Olaru, Edjouma, Oaidă - Miculescu, Dumiter, Oct. Popescu
  • Rezerve: Vlad - Haruţ, Coman, Stoica, Dulca, Boboc, Pantea, Bouhenna, Radaslavescu, Rusu, Compagno

Min 90+5. Final. FCSB este eliminată, oficial, din Conference League.

Min 90+4. Cartonaş roşu pentru Anderlecht! Murillo vede al doilea galben şi e trimis la vestiare.

Min 82. Goooooooool FCSB!!! Oaidă reia cu capul în urma unui corner, portarul belgienilor respinge, dar o face în Dawa, care împinge balonul în plasă.

Min 75. Gooooool Anderlecht! Vertonghen îi aduce pe belgieni în avantaj în urma unui corner, cu o lovitură de cap, după ce Dawa l-a pierdut din marcaj.

Min 74. Amuzu scapă singur cu Târnovanu, dar încercarea sa este scoasă cu genunchiul de goalkeeper. Va fi corner.

Min 60. Gooooool FCSB! Radunovic trimite o centrare perfectă spre Andrea Compagno, care îşi întrece adversarul şi trimite senzaţional cu capul în poartă.

Min 46. A început partea secundă.

Min 45+3. Final de repriză.

Min 45+1. Radunovic trimite din lovitură liberă direct spre poartă, Van Crombrugge respinge în faţa lui Olaru, dar reluarea acestuia trece peste.

Min 38. Goooool Anderlecht! Verschaeren deschide scorul de lângă Tamm şi Dawa, după ce o centrare l-a găsit liber în careul FCSB-ului.

Min 37. Tavi Popescu a reuşit să pătrundă cu mingea în careu şi să trimită spre poartă, dar încercarea sa a fost prinsă în doi timpi de portarul belgienilor.

Min 10. Prima mare ocazie aparţine FCSB-ului! Un corner îl găseşte pe Malcom Edjouma, care reia cu capul, dar încercarea sa trece la câţiva centimetri peste transversală.

Min 1. A început partida.


"Pe ce echipă ne bazăm? Dacă noi am jucat luni seară la Sfântu Gheorghe şi ne-am întors noaptea, la 4, la bază, marţi am făcut doar refacere, iar azi am plecat pe drum atâtea ore, credeţi că nu ar trebui să schimb nişte jucători din echipă?

Am văzut şi în campionatul României, s-au jucat intermediare şi majoritatea echipelor au schimbat jucătorii.  Este normal să schimbăm. Asta nu înseamnă că nu ne interesează acestă competiţie", a spus Nicolae Dică înaintea meciului din Belgia. 

Deplasarea nu a fost făcută şi de Billel Omrani, care a rămas în România, iar Mihai Stoica a oferit informaţii despre atacantul abia sosit la FCSB. 

Înaintea confruntării FCSB - Anderlecht, Harlem Gnohere (34 de ani) şi-a vizitat fosta echipă. Stabilit în Belgia, atacantul nu a putut rata ocazia de a se reîntâlni cu fostul său antrenor, Nicolae Dică, iar cei doi au fost protagoniştii unui moment fabulos.

În primul meci împotriva lui Anderlecht, FCSB a remizat pe Arena Naţională, scor 0-0, după ce vicecampionii României au reclamat un penalty neacordat. 

Gigi Becali a schimbat strategia şi vrea 500.000 de euro

FCSB speră într-o surpriză în deplasare, iar cu o victorie şi-ar asigura 500.000 de euro din premiul acordat de UEFA, după suma de 160.000 de euro asigurată pentru remiza din tur cu Anderlecht. 

"Trebuie să câştigăm, să luăm banii, 500.000 de euro. Vom merge cu toţi jucătorii cu care putem să jucăm", a declarat Gigi Becali, conform Primasport.ro

După patru meciuri jucate de fiecare echipă în grupa B, FCSB e ultima, cu un punct, Anderlecht e pe locul al treilea, cu patru puncte, Silkeborg e pe locul secund, cu şase puncte, iar West Ham e calificată, cu 12 puncte în fruntea clasamentului. 

 

Afla mai multe despre: anderlecht fcsbfcsbgigi becalinicolae dica 

viewscnt
Articole similare