Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu pleacă supărat de pe Cluj Arena: ”M-au înjurat non-stop. Trebuia întrerupt meciul... Doar în România se întâmplă asta!”

Dan Petrescu pleacă supărat de pe Cluj Arena: ”M-au înjurat non-stop. Trebuia întrerupt meciul... Doar în România se întâmplă asta!”

U Cluj

Comentarii

Echipa CFR Cluj a câştigat duminică, în deplasare, meciul cu Universitatea Cluj, scor 2-1, în etapa a 15-a din Superligă. Toate cele trei goluri au fost marcate din lovituri de la 11 metri.

Dan Petrescu pleacă supărat de pe Cluj Arena: ”M-au înjurat non-stop. Trebuia intrerupt meciul... Doar în România se întâmplă asta!”

Startul meciului de pe Cluj Arena a fost întârziat cinci minute din cauza faptului că suporterii Universităţii au folosit torţe şi fumigene. CFR a marcat din două lovituri de la 11 metri. Prima a fost transformată de Deac, în minutul 25, iar a doua de Malele în minutul 60. Romario Pires a marcat şi el din penalti, pentru Universitatea, în minutul 90+2, stabilind scorul final.

Dan Petrescu, antrenorul echipei CFR Cluj, a vorbit despre victoria de azi.

”Am fi vrut mai mult să avem centrări mai bune, nu au fost aşa bune. Pe final am suferit foarte mult de final. U Cluj a făcut un meci foarte bun, se vede mâna lui Neagoe de când a venit. Nu am văzut fazele de penalty nu ştiu ce cred, vă zic la următoarea conferinţă de presă. Publicul e liber să facă ce vrea. Toate legendele sunt înjurate. I-am lăsat să mă înjure non stop. Asta este România! Doar în România se întâmplă ăsta. Nu există, exact cum e la rasism trebuie făcut. Eu nu am treabă cu spectatori, nu mă înjur cu ei. Trebuia întrerupt meciul, nu există alte stadioane în lume unde un antrenor să fie înjurat de mamă, soţie etc”, a declarat Dan Petrescu după meci. 

Echipele care au evoluat:

  • U CLUJ: Iliev - Vlădoiu, Piţian, Fl. Ilie (Remacle 71), Ispas – Simion (Bic 62), Pires, I. Filip - Horşia (Haită 63), L. Fulop, Thiam (46 Ad. Bălan). ANTRENOR: Eugen Neagoe
  • CFR CLUJ: Scuffet - Cr. Manea, Kolinger, Yuri, Camora – Boateng (Braun 87), Muhar, Deac (Cvek 69) – Petrila (Petrila 87), Yeboah (Roger 79), Malele (Birligea 69). ANTRENOR: Dan Petrescu

Afla mai multe despre: u clujcfr cluj 

viewscnt
Articole similare