Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu, atenţionat să schimbe strategia înainte de CFR Cluj - Ballkani: "Parcă văd declaraţiile 'stau bine, au făcut şi ei puncte'. E o chestie păguboasă"

Dan Petrescu, atenţionat să schimbe strategia înainte de CFR Cluj - Ballkani: "Parcă văd declaraţiile 'stau bine, au făcut şi ei puncte'. E o chestie păguboasă"

CFR Cluj

Comentarii

ostul mijlocaş de la FCSB sau Astra, Florin Lovin, cu zeci de meciuri europene, a vorbit despre meciul decisiv al lui CFR Cluj cu Ballkani, din ultima etapă a grupelor Conference League.

Florin Lovin, înainte de CFR Cluj - Ballkani, decisiv pentru calificare

CFR Cluj a pierdut joi, în deplasare, scor 0-3, meciul cu echipa turcă Sivasspor, din cadrul etapei a cincea a grupelor Conference League.

În urma acestui rezultat, CFR Cluj va juca pentru locul secund, care asigură calificarea, împotriva echipei din Kosovo, Ballkani, joi, de la 19:45, în Gruia, şi are nevoie de cel puţin un rezultat similar cu cel pe care Slavia Praga îl va face pe teren prorpiu cu Sivasspor, în ultima etapă.  

Florin Lovin a făcut referire la modul în care va aborda Dan Petrescu meciul cu adversara cea mai slab cotată din grupă şi ar dori să nu mai audă laude duse la extrem pentru adversară din partea antrenorului de la CFR Cluj. 

"Exact, a devenit o chestie paguboasă să-ţi ridici orice adversar. Noi cu orice naţională jucăm spunem că <<Aaa, că Feroe nu mai e ce era odată, a crescut>>. A scăzut fotbalul la noi. Dar nici să picăm în partea cealaltă, cum declară Gheorghe Hagi, că avem cei mai buni jucători, valoroşi, dar nici jucătorii ăştia elogiaţi când ies din ţară nu joacă la un nivel foarte înalt. 

Joci cu Slavia, suntem pe picior de egalitate, poate cu un plus pentru ei, dar când joci cu Ballkani... Parcă văd declaraţiile <<Da, stau bine, au făcut şi ei puncte>>. E un meci de Conference League, jucăm să-i distrugem. Nu putem veni iar cu declaraţii...", a spus Florin Lovin pentru Orange Sport. 

Sivasspor este pe locul 1 în grupa G, cu 10 puncte, şi s-a calificat pentru primăvara europeană. Pe locurile 2 şi 4 urmează CFR Cluj şi Slavia Praga, cu câte 7 puncte şi Ballkani – 4 puncte.

Ultima etapă din grupe se va juca joi, 3 noiembrie, iar CFR Cluj va întâlni pe Ballkani, pe teren propriu.

Afla mai multe despre: cfr clujdan petrescucfr cluj ballkaniconference league 

viewscnt
Articole similare