Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Întâlnire Gigi Becali - Marcel Ciolacu. Liderul PSD i-a promis accesul pe o arenă de 100 de milioane de euro: ”Avem obligaţia să rezolvăm”

Întâlnire Gigi Becali - Marcel Ciolacu. Liderul PSD i-a promis accesul pe o arenă de 100 de milioane de euro: ”Avem obligaţia să rezolvăm”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali susţine că a avut o întâlnire cu Marcelo Ciolacu, în care preşedintele PSD i-a promis că FCSB va juca pe noul stadion Steaua.

Gigi Becali susţine că ar urma să aibă mai mult succes la cererile pe care le-a depus pentru ca FCSB să joace pe noul stadion Steaua.

Patronul FCSB susţine că Marcel Ciolacu i-a promis că FCSB va putea închiria stadionul Steaua.

Întâlnire Gigi Becali - Marcel Ciolacu: ”Vă dau o veste bună”

Gigi Becali a tot încercat să revină pe stadionul Steaua, după ce arena din Ghencea a fost reconstruită. Însă n-a avut prea mult succes.

Conflictele juridice dintre cele două cluburi, în urma cărora instanţele au stabilit că Gigi Becali a înregistrat ilegal marca Steaua, au reprezentat până acum principala barieră în închirierea stadionului.

Însă patronul FCSB spune că a primit promisiuni că lucrurile se vor schimba. Gigi Becali spune că a avut o întâlnire întâmplătoare cu Marcel Ciolacu, în care liderul PSD i-a promis că FCSB va juca în Ghencea.

”Văd dau o veste bună. Ieri am fost la Patriarhie, a fost acolo preşedintele PSD-ului, domnul Ciolacu. L-am salutat, a zis : ”domnul Becali, avem obligaţia să rezolvăm problema Stelei şi vă promit. Rezolvăm problema Stelei şi va juca în Ghencea”.

Eu am încredere, că Ciolacu e om cuminte, serios, nu se compară cu ceilalţi preşedinţi. Aici vorbim despre Ciolacu, nu e ahtiat după putere, liniştit, om blând, eu cred că se va ţine de cuvânt.

S-au văzut şi declaraţiile lui Tudose. Se aranjează toate, încet, încet le vom câştiga pe toate, vine Ciolacu. Mi-a spus că avem obligaţia şi vom rezolva.

Eu i-am spus să vă ţineţi de cuvânt. A zis: ”domnul Becali, mă ţin de cuvânt”. Nu minte omul”, a spus Gigi Becali la Pro Arena.

Un rol în toată această situaţie îl are şi demisia lui Vasile Dâncu din funcţia de ministru al Apărării Naţionale.

Vasile Dâncu s-a declarat un susţinător al Stelei în conflictul cu FCSB şi nu era în relaţii prea bune cu Gigi Becali.

La MApN ar putea fi însă numit ministru Mihai Tudose, cel care în trecut a declarat că FCSB este adevărata Steaua şi că echipa lui Gigi Becali ar trebui să fie primită pe noua arenă din Ghencea.

100 de milioane de euro a costat reconstrucţia stadionului Steaua. Arena are 32.200 de locuri şi lucrările au durat aproximativ 3 ani.

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare