Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dezastrul fostei campioane a României! Fotbaliştii, cu utilităţile tăiate la stadion: "Doamnele de la bucătărie, neplătite de 10 luni, vedeau la TV că patronul e miliardarul României" | EXCLUSIV

Dezastrul fostei campioane a României! Fotbaliştii, cu utilităţile tăiate la stadion: "Doamnele de la bucătărie, neplătite de 10 luni, vedeau la TV că patronul e miliardarul României" | EXCLUSIV galerie foto

Fotbal intern

Comentarii

Florin Lovin, fost mijlocaş la Oţelul, FCSB, Concordia Chiajna sau Astra, a vorbit despre condiţiile grele pe care le-a avut de suportat, alături de echipă, pe finalul carierei.

Florin Lovin descrie începutul dezastrului de la Astra Giurgiu

Pentru Orange Sport, Florin Lovin a vorbit despre ceea ce pare a fi începutul startului dezastrului de la Astra, echipa pe care afaceristul Ioan Niculae a mutat-o de la Ploieşti la Giurgiu şi cu care a câştigat campionatul în Liga 1, în 2016, cu Marius Şumudică pe banca tehnică. 

Între 2015-2017, Florin Lovin a jucat la Astra şi a simţit din plin lipsurile pe care le avea clubul. La cinci ani distanţă de când s-a retras din carieră direct de la echipa din Giurgiu, Astra a dispărut inclusiv din Liga 3, iar Ioan Niculae a anunţat ce are de gând să facă în fotbal.

Totuşi, în perioada în care Astra impresiona în Europa, atunci când învingea Lyon, West Ham, Viktoria Plzen sau Austria Viena, fotbaliştii şi angajaţii aveau probleme mari, pe care Florin Lovin le-a dezvăluit. 

"La Astra ştiai că Şumudică e şeful tău direct. Dacă suna Niculae, iar eu am fost în situaţia în care Niculae l-a sunat pe Şumudică şi i-a zis <<Pe Lovin nu-l mai bagi>>. Nu-i plăcea lui Niculae, iar eu când simt că antrenorul ăla... Mai târziu am aflat, după ce s-a luat campionatul. Tu ştiind că antrenorul ăla ia deciziile o bucată din inima ta se duce către el, fiecare jucător îl simte pe antrenor, te ataşezi de el. 

Noi eram campioni, am bătut West Ham, dar ne schimbam într-o sală de sport. Ne-au tăiat cablul, lumina, nu mai aveam nimic la stadion. Noi jucam în Europa League, jucasem play-off de Champions League cu Copenhaga, jucam în grupele Champions League dacă treceam de ei. Am făcut 1-1 acasă şi am pierdut 3-0 acolo (n.r. - în Danemarca), apoi am jucat în Europa League. 

Cum e posibil ca tu să faci sacrificii trei, patru luni, clubul ia 10 milioane şi nu-ţi dă o fărâmă şi tie? De asta e Astra unde e, că nu mai e. 

Nu mai vorbim despre angajaţi. Ne duceam în club, iar doamnele alea de la bucătărie, de la echipament se plângeau că nu au primit banii de 10 luni. 1.200 de lei pe lună salariu, că nu mai aveau ce să le dea să mănânce copiilor, iar la televizor vedeau Ioan Niculae, miliardarul României. Condiţii de astea te fac...", a declarat Florin Lovin pentru Orange Sport. 

Foto: Marius Şumudică, purtat pe braţe de fotbaliştii Astrei, după câştigarea Ligii 1 în 2016

Afla mai multe despre: astra giurgiuflorin lovinioan niculae 

viewscnt
Articole similare