Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şocul avut de Lyon la hotelul ”de o stea şi jumătate” din Giurgiu! Ce au putut să găsească Lacazette şi Tolisso în camere | VIDEO EXCLUSIV

Şocul avut de Lyon la hotelul ”de o stea şi jumătate” din Giurgiu! Ce au putut să găsească Lacazette şi Tolisso în camere | VIDEO EXCLUSIV

Astra Giurgiu

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport, Florin Lovin (40 de ani) a povestit o întâmplare fabuloasă din perioada petrecută la Astra. Fostul mijlocaş a dezvăluit şocul avut de cei de la Lyon când s-au cazat la hotelul ”de o stea şi jumătate” din Giurgiu.

În vara lui 2014, Astra Giurgiu reuşea una dintre marile surprize din istoria echipelor româneşti în cupele europene, când reuşea să o elimine, în dublă manşă, pe Lyon în play-off-ul Europa League.

Echipa pregătită în acea vreme de Daniel Isăilă se impunea în meciul tur, în Franţa, scor 2-1, graţie golurilor marcate de Constantin Budescu şi Kehinde Fatai, înainte de a fi învinsă 1-0 la Giurgiu.

Însă, în acea perioadă, regula golurilor în deplasare încă se aplica, astfel că Astra reuşea în premieră calificarea în grupele Europa League.

În acea vreme, fotbalişti de talie mondială îmbrăcau tricoul lui Lyon, precum Alexandre Lacazette, Corentin Tolisso sau Anthony Lopes, astfel că performanţa reuşită de giurgiuveni este indubitală.

Deşi nu sosise încă la Astra la acel moment, fiind transferat cu un an mai târziu, Florin Lovin a povestit o întâmplare fabuloasă de când francezii au venit la Giurgiu, pentru meciul retur.

Şocul avut de jucătorii lui Lyon când s-au cazat la hotelul ”de o stea şi jumătate” din Giurgiu

Fostul mijlocaş a dezvăluit că cei de la Lyon s-au cazat la acelaşi hotel ”de o stea şi jumătate” ca jucătorii Astrei şi că au avut parte de un şoc imens când şi-au văzut camerele.

Lovin a dezvăluit că francezii au cumpărat paturi şi televizoare noi pentru toate camerele în care au stat, nemulţumiţi de calitatea celor care se aflau acolo.

Stăteam la Giurgiu într-un hotel de o stea şi jumătate. Când a venit Lyon şi a jucat la... nu ştiu dacă ştiţi povestea, că au schimbat toate paturile, atunci au schimbat paturile la hotelul ăla.

A venit Lyon şi a zis <<noi schimbăm toate paturile şi toate televizoarele>>, la hotel în Giurgiu. (n.r. aţi beneficiat şi voi de asta?) Da, nu au plecat cu paturile!”, a declarat Florin Lovin, la Orange Sport.

În cadrul emisunii Sport Report, Florin Lovin a mai vorbit şi despre eliminarea FCSB-ului din Conference League şi înfrângerea CFR-ului cu Sivasspor.

Afla mai multe despre: florin lovin 

viewscnt
Articole similare