Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"De când sunt eu nu am pierdut la un asemenea scor". Cristi Balaj priveşte spre adversara din meciul decisiv din Conference League: "E surpriza grupei"

"De când sunt eu nu am pierdut la un asemenea scor". Cristi Balaj priveşte spre adversara din meciul decisiv din Conference League: "E surpriza grupei"

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj s-a întors din Turcia, unde a pierdut cu 3-0, iar Cristi Balaj a vorbit despre meciul cu Sivasspor, dar şi despre cel decisiv cu Ballkani, din ultima etapă a grupelor Conference League.

Cristi Balaj, după Sivasspor - CFR Cluj 3-0, în Conference League

CFR Cluj a pierdut joi, în deplasare, scor 0-3, meciul cu echipa turcă Sivasspor, din cadrul etapei a cincea a grupelor Conference League.

În urma acestui rezultat, CFR Cluj va juca pentru locul secund, care asigură calificarea, împotriva echipei din Kosovo, Ballkani, joi, de la 19:45, în Gruia, şi are nevoie de cel puţin un rezultat similar cu cel pe care Slavia Praga îl va face pe teren prorpiu cu Sivasspor, în ultima etapă.  

"Dacă am fi pierdut cu 1-0 sau cu 3-0, situaţia era aceeaşi. Depindem de noi în ultimul meci, un meci dificil cu o echipă foarte incomodă, care a fost surpriza în această grupă.

Uitaţi cât de important a fost că am obţinut măcar un rezult de egalitate la cei de la Ballkani, pentru că acum cu o victorie ne calificăm în primăvara europeană. 

Nu e uşor să renaşti, să te ridici după un asemenea rezult cum a fost cel de ieri. Nu suntem obişnuiţi să pierdem, cel puţin de când sunt eu nu am pierdut la un asemenea scor. Sper să fie un duş rece şi să reuşească Dan cu staff-ul să recupereze jucătorii. 

În primul rând ne interesează meciul de joi, pentru că în situaţia în care am avea un rezult negativ, Doamne fereşte, nu mai avem ce face, pe când în campionat mai sunt multe etape şi putem să recuperăm din diferenţă. 

Am avut autogolul nefericit, n-a fost seara noastră. La 1-0 speram să egalăm, jocul din prima repriză mi-a dat o oarecare impresie şi simţeam că meritam să obţinem un egal.

Era singura şansă să înscriem, să ieşim la joc şi atunci deschizându-ne au apărut spaţii şi au venit golurile", a declarat Cristi Balaj. 

Sivasspor este pe locul 1 în grupa G, cu 10 puncte, şi s-a calificat pentru primăvara europeană. Pe locurile 2 şi 4 urmează CFR Cluj şi Slavia Praga, cu câte 7 puncte şi Ballkani – 4 puncte.

Ultima etapă din grupe se va juca joi, 3 noiembrie, iar CFR Cluj va întâlni pe Ballkani, pe teren propriu.

Afla mai multe despre: sivasspor cfr clujcristi balaj 

viewscnt
Articole similare