Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Cine e omul care l-a convins pe Marko Dugandzic să semneze cu Rapid: ”M-a sunat personal. A contat mult”

EXCLUSIV | Cine e omul care l-a convins pe Marko Dugandzic  să semneze cu Rapid: ”M-a sunat personal. A contat mult”

Rapid

Comentarii

Marko Dugandzic (28 de ani) a semnat pe două sezoane cu Rapid.

EXCLUSIV | Cine e omul care l-a convins pe Marko Dugandzic  să semneze cu Rapid: ”M-a sunat personal. A contat mult asta pentru mine”

Dugandzic, care vine de la CFR Cluj, a semnat pe două sezoane cu Rapid. Atacantul a recunoscut faptul că prezenţa lui Adrian Mutu a influenţat venirea lui în Giuleşti.

”Eu am avut oportunitatea de a juca la Rapid, am vrut să evoluez mai mult. (n.r. a contat că e Mutu la echipă?) A fost important pentru mine, m-a sunat şi mi-a zis că are încredere în mine, toţi mi-au zis asta, a însemnat mult pentru mine”, a declarat Marko Dugandzic pentru Orange Sport. 

  • 500 de mii de euro este cota de piaţă a lui Marko Dugandzic, potrivit Transfermarkt.

Un gol în 17 meciuri a reuşit Dugandzic în tricoul echipei CFR Cluj. Osijek, Ternana, Matera, FC Botoşani şi Sochi sunt celelalte formaţii la care a evoluat croatul de-a lungul carierei.

Rapid, echipa atacantului, este pe locul 2 în clasamentul din Superligă, cu 29 de puncte. Giuleştenii au meci greu duminică, de la ora 21:00, când se duela cu campioana CFR Cluj. Ardelenii sunt pe 3, cu 28 de puncte. În cazul unei victorii vor face rocada cu Rapidul lui Mutu. 

Ce a spus Petrescu la plecarea lui Dugandzic la Rapid:

"Dugandzic voia să joace mai mult, îl înţeleg. Debeljuh a jucat mai mereu înaintea lui, era şi Jefte Betancor. M-a rugat frumos, ca să poată să joace. Normal că, dacă jucătorul vrea să plece, nu mai are rost să-l ţii. N-am văzut meciul, dar am înţeles că a dat un gol şi o pasă de gol. Bravo lui!", a spus Dan Petrescu.

  • 11 goluri şi două pase decisive în 20 de meciuri oficiale a reuşit atacantul la FC Botoşani.

Afla mai multe despre: marko dugandzic 

viewscnt
Articole similare