Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rapid vrea jucătorul de 1 milion € de la CFR! Conducerea îi face pofta lui Mutu | BREAKING NEWS

Rapid vrea jucătorul de 1 milion € de la CFR! Conducerea îi face pofta lui Mutu | BREAKING NEWS

Rapid

Comentarii

Până să-i aducă înlocuitor lui Rareş Ilie, Rapid vrea să transfere un jucător cotat la 1 milion de euro de la CFR Cluj. Adrian Mutu şi conducerea clubului îl vor pe Yuri (27 de ani), fundaşul central brazilian care a fost adus în Gruia de la Gaz Metan Mediaş.

Adrian Mutu a pus ochii pe un alt fotbalist de la CFR Cluj, după ce giuleştenii i-au adus din Gria pe Valentin Costache şi Florin Ştefan. Conducerea Rapidului vrea să-i îndeplinească "pofta" lui Mutu şi să-l ia pe Yuri.

Rapid vrea jucătorul de 1 milion € de la CFR! Conducerea îi face pofta lui Mutu | BREAKING NEWS

După transferul lui Rareş Ilie la Nice, în Ligue 1, Rapid vrea să facă primul transfer important, dar nu va aduce - încă - un jucător în locul "wonderkidului". Informaţiile Orange Sport susţin că Rapid îl vrea pe Yuri Matias, la dorinţa lui Adrian Mutu.

Şefii din Giuleşti sunt în asentimentul "Briliantului", care l-a ochit pe fundaşul brazilian cotat la 1 milion de euro. Sursele Orange Sport punctează că Rapidul va încerca să-l transfere pe Yuri, care a semnat cu CFR Cluj la începutul lui 2022, în luna februarie.

Rapid are o problemă la nivelul fundaşilor centrali, pentru că Dragoş Grigore şi Cristian Săpunaru sunt jucători în vârstă, de 36, respectiv 38 de ani. Cei doi se îndreaptă spre finalul carierei şi, astfel, Rapid are nevoie de sânge proaspăt în compartimentul central defensiv.

Yuri nu este unul dintre jucătorii de bază la CFR Cluj, Dan Petrescu preferând cuplul de fundaşi centrali Kolinger-Burcă. În acest debut de sezon, brazilianul Yuri a jucat 90 de minute în Supercupa cu Sepsi, apoi doar şase minute în preliminariile Ligii Campionilor cu Pyunik.

  • 1 - un milion de euro este cota de piaţă a lui Yuri Matias în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: yuritransferrapidcfr clujadrian mutu 

viewscnt
Articole similare