Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | "E normal, dacă găseşti ceva peste medie". Unde-i caută Rapid înlocuitor lui Rareş Ilie

EXCLUSIV | "E normal, dacă găseşti ceva peste medie". Unde-i caută Rapid înlocuitor lui Rareş Ilie

Rapid

Comentarii

Într-o discuţie în exclusivitate cu Orange Sport, Victor Angelescu a vorbit despre căutările Rapidului pentru înlocuitorul lui Rareş Ilie. Giuleştenii caută jucători în România, dar şi peste hotare, dacă vor găsi "ceva peste medie".

Rareş Ilie a fost vândut la Nice, în Ligue 1, în schimbul a cinci milioane de euro, iar Rapidul a început căutările pentru înlocuitor. Unul dintre patronii Rapidului, Victor Angelescu, a stat de vorbă cu Orange Sport şi a vorbit despre acest proces.

EXCLUSIV | "E normal, dacă găseşti ceva peste medie". Unde-i caută Rapid înlocuitor lui Rareş Ilie

Rapid a făcut primul transfer important de când a promovat înapoi în Liga 1. Giuleştenii l-au vândut pe Rareş Ilie la Nice, în Ligue 1, cu cinci milioane de euro. Adrian Mutu a rămas fără unul dintre cei mai importanţi fotbalişti, iar conducerea din Giuleşti a dat startul căutărilor.

Victor Angelescu a spus, în exclusivitate pentru Orange Sport, că Rapid "sondează" şi piaţa din străinătate, pe lângă cea din România, dar şi propria academie pentru a-l înlocui pe Rareş Ilie.

"Ne uităm şi în campionatul din România, şi la jucători din afară. În general, aţi văzut că nu avem, un număr mare de jucători din afară, este nromal dacă găseşti ceva peste medie să încerci să aduci şi de afară. Dar noi ne uităm şi în România şi, pe lângă asta, cum a fost şi cazul lui Rareş Ilie, a fost o academie purternică, care trebuie să producăă şi alte talente", a spus Victor Angelescu, la Orange Sport.

L-a ofertat Rapid pe David Miculescu? Anunţul făcut de Victor Angelescu

Patronul clubului giuleştean a confirmat că toţi banii obţinuţi de pe urma transferului lui Rareş Ilie vor fi reinvestiţi în Rapid, dar nu în transferul lui Miculescu. ”Nu există nicio ofertă făcută de Rapid pentru Miculescu şi nu suntem interesaţi de jucător.

Am decis cu partenerul meu, domnul Şucu, ca toţi banii care intră în Rapid să fie reinvestiţi, ori în jucători, pe care trebuie să îi aducem oricum, noi transferuri şi ce nevoi are clubul în momentul de faţă sau va avea în viitor, pentru că gândim pe terem lung.

Şi sezonul viitor va trebui să avem un buget mai mare, deci nu ne-am gândit acum un procent, atât în transferuri, atât în altceva. Dar toţi vor rămâne în club şi încercăm să devenim mai puternici”, a declarat Victor Angelescu, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: rapidvictor angelescuinlocuitorrares ilie 

viewscnt
Articole similare