Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Gigi cred că arunca prosopul direct prin televizor dacă putea”. Basarab Panduru, analiză fabuloasă după înfrângerea FCSB-ului | VIDEO EXCLUSIV

”Gigi cred că arunca prosopul direct prin televizor dacă putea”. Basarab Panduru, analiză fabuloasă după înfrângerea FCSB-ului | VIDEO EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport în urma înfrângerii FCSB-ului cu U Cluj, Basarab Panduru a oferit o analiză fabuloasă în legătură cu ce i-ar fi putut trece prin minte patronului Gigi Becali cât şi-a urmărit echipa fiind atât de neputincioasă, împotriva unei nou-promovate.

FCSB reuşise să lege patru victorii la rând în campionat, după un debut dezastruos de sezon, iar speranţele erau mari că vicecampioana se putea apropia de primele locuri până în iarnă, mai ales din partea conducerii.

La ultimul meci, cu Anderlecht, din Conference League, Nicolae Dică a luat decizia de a odihni mai mulţi titulari, pentru a îi avea disponibili pe Cluj Arena, dar această alegere nu a dat roade în final.

Pe lângă remiza dezamăgitoare din Belgia, vicecampioana a fost învinsă şi de ”şepcile roşii”, în urma unei partide în care nu a contat deloc până să rămână în superioritate numerică.

Dezamăgit de parcursul echipei, Gigi Becali a afirmat că, dacă Dică doreşte să plece, îi va accepte demisia, punctând că tehnicianul este responsabil pentru rezultatele modeste.

Fiind informat despre declaraţiile patronului, antrenorul FCSB-ului nu s-a mai abţinut la flash-interviu şi şi-a făcut praf jucătorii, în contextul în care refuza să îi critice şi acum.

”Gigi cred că arunca prosopul direct prin televizor dacă putea”

Invitat în studioul Orange Sport în urma victoriei celor de la U Cluj, Basarab Panduru a oferit o analiză fabuloasă în legătură cu patronul de la FCSB.

Panduru este de părere că Gigi Becali ar fi dorit să ”arunce prosopul” încă de când Thiam a lovit bara, în prelungirile primei reprize.

Vreau să spun ceva, după ce a văzut bara lui Thiam, dacă ar fi avut prosopul în mână şi l-ar fi aruncat aşa prin televizor şi ştia că ajunge la mijlocul terenului, crezi că îl arunca Gigi?

Eu cred că da. Şi ateriza fix în mijlocul ternului! <<Opriţi-mi odată asta, măcelul ăsta>>. Cred că arunca prosopul direct prin televizor, în mijlocul terenului, dacă putea”, a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport.

Sfârşitul este aproape pentru Nicolae Dică la FCSB, iar lui Gigi Becali i-a fost propus deja un înlocuitor, un antrenor străin, care nu a mai antrenat în Liga 1 până acum.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare