Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Străin în locul lui Dică! Becali, contactat: antrenorul are titlul în palmares | EXCLUSIV

Străin în locul lui Dică! Becali, contactat: antrenorul are titlul în palmares | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (64 de ani) a primit o propunere de antrenor străin la FCSB, după ce a anunţat că vrea să se despartă de Nicolae Dică.

FCSB poate avea anternor străin pentru prima dată din 2011, de la Ronnny Levy (55 de ani). Gigi Becali a primit, la scurt timp după ce a anunţat că vrea ca Nicolae Dică să plece, pe masă numele unui antrenor străin cu care să-l înlocuiască pe "Nic.

Străin în locul lui Dică! Becali, contactat: antrenorul are titlul în palmares | EXCLUSIV

Orange Sport a aflat că, la scurt timp după ce a anunţat că vrea să se despartă de Nicolae Dică, Gigi Becali a primit o propunere de antrenor străin pentru FCSB. Ultima dată când FCSB a avut antrenor străin a fost în 2011, când israelianul Ronny Levy i-a antrenat pe "roş-albaştri".

Gigi Becali a primit din partea unor impresari apropiaţi, pentru banca FCSB, numele lui Nestor El Maestro (39 de ani), un antrenor tânăr, dar care are echipe importante în CV. Tehnicianul cu dublă cetăţenie, sârbo-engleză, e liber de contract din martie 2022, de când a plecat de la Goztepe.

La 39 de ani, Nestor El Maestro pare genul de antrenor cu care Gigi Becali a obişnuit în ultimii ani, tânăr şi la început de carieră, doar că nu este chiar aşa. Tehnicianul s-a şcolit în Germania, unde a fost "secund" la Schalke, Hannover şi Hamburg. A trecut apoi la meseria de "principal" şi le are în CV pe Spartak Trnava, ŢSKA Sofia, Strum Graz, Al-Taawon şi Goztepe.

  • 1 - un trofeu a câştigat Nestor El Maestro în cariera de antrenor, titlul de campion cu Spartak Trnava

Walter Zenga, Oleg Prostasov, Massimo Pedrazini, Cristiano Bergodi şi Ronny Levy sunt antrenorii străini din istoria FCSB.

Florin Tănase, sfat pentru Gigi Becali: antrenor străin la FCSB!

Florin Tănase, fostul căpitan de la FCSB, şi Gigi Becali au în continuare o relaţie bună, chiar şi după transferul fostului decar la Al-Jazira, în Emirate. Omul de afaceri din Pipera a dezvăluit în urmă cu câteva săptămâni că Tănase l-a sfătuit să aducă un antrenor străin la FCSB, atunci când echipa mergea prost şi era jos în clasamentul Superligii.

Afla mai multe despre: antrenor strain fcsbfcsb antrenor straingigi becali antrenor straingigi becali antrenor fcsbgigi becali nestor el maestronestor el maestro gigi becalinestor el maestro fcsb 

viewscnt
Articole similare