Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nicolae Dică, prins în ”offside”. Cât timp i-au mai acordat experţii Orange Sport fostului lor coleg la FCSB | EXCLUSIV

Nicolae Dică, prins în ”offside”. Cât timp i-au mai acordat experţii Orange Sport fostului lor coleg la FCSB | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Nicolae Dică (42 de ani) are orele numărate la FCSB. După eşecul înregistrat în faţa celor de la U Cluj, este din ce în ce mai posibilă o despărţire de tehnician şi clubul roş-albastru, iar experţii Orange Sport au dezvăluit când se va produce ”ruptura”.

FCSB a pierdut cu U Cluj, scor 1-2, iar timpul lui Nicolae Dică este din ce în ce mai scurt la cârma vicecampioanei României.

La flash-interviul de după meci, acesta a dat impresia că deja s-ar fi resemnat cu ideea că nu va mai fi antrenorul formaţiei patronate de Gigi Becali.

Cât timp i-au mai dat lui Nicolae Dică la FCSB experţii Orange Sport. Panduru, Răducioiu şi Zotta s-au pronunţat la unison | EXCLUSIV

Experţii Orange Sport, Constantin Zotta, Basarab Panduru şi Florin Răducioiu, au anunţat cât timp consideră că Dică va mai fin în funcţie la FCSB.

Zotta a răspuns sigur şi direct: ”24 de ore”. Panduru a evitat să dea un verdict clar, dar s-a pronunţat în felul următor: ”Nu cred că mai rămâne”.

În cele din urmă, Răducioiu a ridicat un semn de întrebare cu privire la cum se va produce ”ruptura”: dacă Gigi Becali îşi va da afară antrenorul sau Dică va fi cel care va avea curajul să-şi dea demisia: ”Rămâne de văzut daca e dat afară sau îşi dă demisia, dar cred că îşi dă demisia”.

Gigi Becali aşteaptă demisia lui Nicolae Dică: ”E chestiune de antrenor!”

Gigi Becali a spus că nu-l va da personal afară pe Nicolae Dică, dar a lăsat de înţeles că-l aşteaptă să-şi dea demisia.

”Eu nu îl dau afară. Dacă el crede că vrea să plece, eu sunt de acord! De data asta nu îl mai ţin. Eu ce răbdare să mai am? Nu vreau să fac rău oamenilor, nu vreau să dau eu oamenii afară, să îi supăr, dar nu am ce face.

Trebuie să spun adevărul, să mă uşurez. Îi supăr familia, copiii. Dar îi spun de atât de mult timp că vreau posesie. Uite la Hagi ce face, vezi acolo. Gică mi-a zis că îi antrenează cu mingea până vomită. Noi facem static...

E chestiune de antrenor! Poate să se supere. Cum adică, să uite jucătorii fotbalul? Nu ai nicio tactică, nicio noimă. Eu nu înţeleg. E doar vina antrenorului. Până acum n-am zis, dar nu au cum să uite toţi fotbalul. Se supără, nu se supără... e om bun, dar degeaba.

Cum să uiţi fotbalul? Aş putea să mă iau de jucători. Dar ştiţi de ce nu o fac? Pentru că nu sunt doar 2-3, echipa nu leagă pase. Eu zic de 5-6 meciuri că nu avem viitor.

Şi CS Mioveni mai leagă 5 pase, noi nici atât. Vă daţi seama?”, a afirmat Gigi Becali, pentru Prima Sport, imediat după eşecul FCSB-ului.

Afla mai multe despre: fcsbdica 

viewscnt
Articole similare