Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Eugen Neagoe îi bate obrazul lui Nicolae Dică după gestul făcut de antrenorul FCSB-ului: ”Dar trebuie să fim oameni. E urât!”

VIDEO | Eugen Neagoe îi bate obrazul lui Nicolae Dică după gestul făcut de antrenorul FCSB-ului: ”Dar trebuie să fim oameni. E urât!”

U Cluj

Comentarii

Universitatea Cluj a învins luni seara, pe teren propriu, echipa FCSB, scor 2-1, în ultimul meci al etapei a 16-a din Superligă.

Clujenii au deschis scorul în minutul 32, când Şut a pierdut balonul la un duel cu Bic, acesta i-a pasat lui Mamadou Thiam şi senegalezul a înscris cu un şut de la marginea careului. În minutul 39, Ioan Filip a profitat de o minge oprită de Edjouma şi a făcut 2-0 pentru Universitatea.

Cordea a redus din diferenţă în minutul 87, dar U Cluj s-a impus cu 2-1 şi a întrerupt seria de victorii a FCSB. La finalul meciului, Dică a fost supărat şi nu a dat mâna cu Eugen Neagoe, plecând direct la vestiar. Antrenorul de la U Cluj a fost deranjat de gestul fostului internaţional. 

”Dar trebuie să fim oameni. E urât!”

”În primul rând, aş vrea să felicit şi arbitrajul. Cred că a fost un arbitraj impecabil. Când se vrea, se poate. Chiar dacă am avut eliminarea aceea, o greşeală mare a căpitanului nostru, dar am dat dovadă de mare caracter. Cred că şi etapa trecută am făcut un joc foarte bun, am spus şi mă repet, campioana României nu şi-a creat ocazii cu noi aproape deloc. Astăzi facem un joc aproape de perfecţiune.

Până la eliminare, am fost echipa care am controlat jocul. Nu au avut ocazii cei de la FCSB, chiar dacă au un lot valoros. Am rămas în 10, dar chiar şi aşa puteam să mai marcăm. În această seară puteam să mai marcăm vreo cinci goluri. Bara lui Thiam, Chipciu, Fulop dă de două ori în portar. Cred că am controlat jocul şi a fost un spectacol pentru toată lumea, inclusiv pentru cei care s-au uitat la televizor.

Am fost puţin supărat după jocul cu CFR-ului, că erau persoane pe la televizor care spuneau că şi 'U' Cluj trebuia să arătăm mai bine. Am avut mai multe şuturi ca ei, i-am dominat la toate capitolele, dar diferenţa a făcut acel penalty de golul doi. Ok. În această seară am făcut un joc aproape de perfecţiune, cred, până în acel minut. Cei de la FCSB şi-au trimis şi fundaşul central în careul nostru. Spre final am făcut şi o schimbare pe care nu-mi place s-o fac. Am băgat al treilea fundaş central. Acest oraş merită ca 'U' Cluj să fie o echipă puternică.

În această seară, antrenorul FCSB-ului a plecat fără să dea mâna. Suntem supăraţi... Dar trebuie să fim oameni. Este a doua oară când mi se întâmplă aşa, când un antrenor pleacă de pe bancă, întoarce spatele. Mi s-a întâmplat şi cu băiatul care are probleme de la Craiova, Mangia, e urât”, a spus Eugen Neagoe, după meci.

Bucureştenii sunt pe locul 7, cu 20 de puncte, iar Universitatea Cluj este pe locul 11, cu 17 puncte.

Afla mai multe despre: u cluj-uta-dică-fcsb-eugen neagoe 

viewscnt
Articole similare