Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrei Cordea, săgeţi către Nicolae Dică? ”Chiar nu înţeleg de ce vrem să jucăm mereu minge lungă!”

Andrei Cordea, săgeţi către Nicolae Dică? ”Chiar nu înţeleg de ce vrem să jucăm mereu minge lungă!”

FCSB

Comentarii

Universitatea Cluj a învins luni seara, pe teren propriu, echipa FCSB, scor 2-1, în ultimul meci al etapei a 16-a din Superligă.

Clujenii au deschis scorul în minutul 32, când Şut a pierdut balonul la un duel cu Bic, acesta i-a pasat lui Mamadou Thiam şi senegalezul a înscris cu un şut de la marginea careului. În minutul 39, Ioan Filip a profitat de o minge oprită de Edjouma şi a făcut 2-0 pentru Universitatea.

Cordea a redus din diferenţă în minutul 87, dar U Cluj s-a impus cu 2-1 şi a întrerupt seria de victorii a FCSB. La finalul meciului, marcatorul FCSB-ului a fost dezamăgit. Andrei Cordea susţine că nu înţelege de ce echipa lui vrea să joace minge lungă. 

”Chiar nu înţeleg de ce vrem să jucăm mereu minge lungă!”

”N-am reuşit să pasăm, nu-mi amintesc să fi dat foarte multe pase, să fi avut ocazii. Trebuie să punem lucrurile la punct şi să câştigăm următorul meci.

Este vina tuturor, nu este vina fundaşilor. Trebuie să fim atenţi, pentru că la fiecare meci facem erori mari, pierdem puncte. Rămânem în urmă şi nu ne mai putem îndeplini obiectivul.

Trebuie să ţinem mingea, pentru că suntem jucători cu calitate. Chiar nu înţeleg de ce nu vrem să pasăm, de ce vrem să jucăm mereu minge lungă. Suntem o echipă cu calitate şi trebuie să ţinem de minge. Dar nu înţeleg de ce nu pasăm. Nu ne-a surprins adversarul, noi suntem de vină”, a spus Andrei Cordea, la finalul meciului. 

Afla mai multe despre: fcsb-cordea-u cluj-dică 

viewscnt
Articole similare