Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | ”Cea mai mare ruşine” pe care Mihai Stoica a trăit-o la FCSB: ”Nu eram obişnuit cu aşa ceva”

EXCLUSIV | ”Cea mai mare ruşine” pe care Mihai Stoica a trăit-o la FCSB: ”Nu eram obişnuit cu aşa ceva”

FCSB

Comentarii

Mihai Stoica a povestit despre momentul în care a simţit ”cea mai mare ruşine” de când este la FCSB.

De-a lungul timpului, Mihai Stoica a reuşit de nu mai puţin de 7 ori să ajungă în primăvara europeană, alături de cluburile pe care le-a condus.

Managerul general al FCSB-ului are însă şi un moment de care nu-şi aminteşte deloc cu plăcere, pe care-l numeşte ”cea mai mare dezamăgire şi cea mai mare ruşine”.

Care este ”cea mai mare ruşine” pe care Mihai Stoica a trăit-o la FCSB

Expertul Orange Sport l-a întrebat pe Mihai Stoica despre locul pe care Nicolae Dică îl are ca antrenor în istoria FCSB-ului, în contextul în care n-a câştigat niciun titlu de campion.

Mihai Stoica susţine că Nicolae Dică şi-a demonstrat valoarea în cupele europene, unde a calificat echipa de două ori în grupele competiţiilor şi o dată a ajuns şi în primăvara Europa League.

Este motivul pentru care Mihai Stoica susţine că ”Nicolae Dică şi-a dat masteratul în fotbal” şi-l plasează lângă antrenori care au reuşit să ajungă în primăvara europeană, precum Walter Zenga, Cosmin Olăroiu, Dan Petrescu sau Laurenţiu Reghecampf.

În altă ordine de idei, Mihai Stoica a povestit care a fost pentru el ”cea mai mare ruşine” pe care a trăit-o la FCSB, eliminarea în faţa lui Şahtior Karagandy, anul trecut, în turul 2 al Conference League.

”Performanţele interne sunt atât de valoroase precum banii de la Monopoly. OK, rămâne palmaresul, e frumos, dar dacă nu-l vezi în Europa, dacă nu te califici măcar în grupe, înseamnă că eşti degeaba.

Adică eu, cea mai mare dezamăgire din viaţa mea şi cea mai mare ruşine au fost cauzate de eliminarea de la Erevan, din dubla cu Karagandy. N-am crezut aşa ceva, n-am crezut aşa ceva, pentru că nu eram obişnuit cu aşa ceva.

Că te scoate Rapid Viena, după ce eram calificaţi la un moment dat, conduceam cu 2-0... poţi să mai înţelegi asta”, a spus Mihai Stoica la Orange Sport.

Cum a fost eliminată FCSB de Şahtior Karagandy

FCSB şi Şahtior Karagandy s-au întâlnit în sezonul trecut în turul 2 al Conferecen League. Părea o dublă facilă pentru vicecampioana României, mai ales că Şahtior era într-o criză de formă şi era abia pe locul 11 în campionat.

În tur, FCSB s-a impus cu 1-0. În manşa secundă a fost dezastru. Şahtior Karagandy a condus cu 2-1, cu un gol marcat în minutul 90+2 şi s-a ajuns la prelungiri şi lovituri de departajare.

FCSB a fost eliminată la penalty-uri după ce Olimpiu Moruţan a ratat. 

Antrenor atunci era Dinu Todoran, iar FCSB a avut la acel meci mai multe absenţe importante, precum Darius Olaru, Adrian Şut şi Andrei Miron.

Returul dintre Şahtior Karagandy şi FCSB s-a jucat la Erevan, deoarece Kazahstanul se afla în zona roşie din cauza numeroaselor cazuri de îmbolnăvire cu virusul COVID-19.

Afla mai multe despre: mihai stoica 

viewscnt
Articole similare