Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cu cine a mers Gigi Becali la palat după ce FCSB a rămas fără antrenor. Abia seara l-a sunat pe Nicolae Dică

VIDEO | Cu cine a mers Gigi Becali la palat după ce FCSB a rămas fără antrenor. Abia seara l-a sunat pe Nicolae Dică

FCSB

Comentarii

Gigi Becali este în această perioadă preocupat să găsească un antrenor, după ce Nicolae Dică şi-a dat demisia. Dar patronul FCSB are şi alte preocupări.

Este o nouă perioadă agitată pentru Gigi Becali, cel care este acum în căutarea unui nou antrenor, care să se potrivească stilului său.

Patronul FCSB are o listă cu mai mulţi antrenori, printre care Liviu Ciobotariu, Ilie Poenaru şi Andrei Prepeliţă. Totuşi, Gigi Becali nu ignoră activităţile sale din ultimii ani.

Cu cine a mers Gigi Becali la palat. Patronul FCSB îşi vede de-ale lui

FCSB are în acest sezon rezultate sub aşteptări şi Gigi Becali este deja la a doua schimbare de antrenor. Acest lucru l-a scos din preocupările lui cotidiene.

Chiar şi aşa, Gigi Becali are timp şi pentru alte proiecte. Omul de afaceri şi-a dedicat ultimii ani credinţei şi deseori este însoţit de preoţi, călugări şi feţe bisericeşti.

Chiar în ziua în care Nicolae Dică şi-a dat demisia, Gigi Becali a mers la palat alături de doi călugări, care au coborât de maşina acestuia.

Gigi Becali are multe proiecte care ţin de credinţa sa şi finanţează inclusiv construcţia de biserici şi mănăstiri în Africa.

Interesant este că, în acea zi, Gigi Becali l-a sunat abia seara pe Nicolae Dică.

Antrenorul în vârstă de 42 de ani şi-a prezentat marţi dimineaţa demisia, dar n-a vorbit cu patronul decât înainte să intre în studioul Orange Sport, după cum chiar el a recunoscut.

”Hai să-ţi spun, de aseară până acum, la emisiune (n.r. înaintea de emisiune l-a sunat Gigi Becali) n-am vorbit cu patronul.

Deci eu n-am vorbit cu patronul... dimineaţă m-am dus, mi-am luat la revedere, am vorbit cu 'nea Vali (n.r. Argăseală), cu Meme, le-am spus că vreau să plec şi aia a fost. Şi acum, seara, m-a sunat patronul”, a spus Nicolae Dică la Orange Sport, în ediţia de marţi a emisiunii Sport Report.

Cel mai probabil, Gigi Becali va numi un nou antrenor abia la începutul săptămânii viitoare, după derby-ul cu Rapid, care se va juca duminică, de la 21:00.

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare