Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Marius Şumudică i-a trimis mesaje lui Mihai Stoica. Replica tăioasă a manegerului FCSB-ului

EXCLUSIV | Marius Şumudică i-a trimis mesaje lui Mihai Stoica. Replica tăioasă a manegerului FCSB-ului

FCSB

Comentarii

Mihai Stoica a avut o replică tăioasă după ce Marius Şumudică a sugerat că şi managerul general al FCSB-ului ar fi vinovat pentru rezultatele slabe din acest sezon. Mihai Stoica spune că, de-a lungul timpului, a primit mai multe mesaje de la Marius Şumudică.

În vară, Gigi Becali a plătit aproximativ 5,2 milioane de euro pentru transferuri de jucători şi aşteptările patronului FCSB erau extrem de mari.

Însă FCSB suferă în acest sezon, motiv pentru care Nicolae Dică şi-a prezentat demisia după eşecul cu 2-1 în deplasarea de la U Cluj. Marius Şumudică a spus că nu doar Dică a fost vinovat, cu referire la Mihai Stoica.

Mihai Stoica susţine că a tot primit mesaje de la Marius Şumudică

FCSB este doar pe locul 7 în campionat, la 17 puncte în spatele liderului Farul, dar cu două meciuri în minus. În grupele Conference League, FCSB a pierdut cu 10-0 la general în faţa lui Silkeborg şi a ratat calificarea în primăvara europeană.

Această serie de rezultate negative l-a făcut pe Nicolae Dică să-şi dea demisia din funcţia de antrenor.

La scurt timp, Marius Şumudică a declarat că n-a fost surprins de această decizie, dar că sunt şi alţi vinovaţi pentru rezultatele slabe ale FCSB-ului, cu referire la Mihai Stoica.

Întrebat despre aceste comentarii făcute de Marius Şumudică, expertul Orange Sport a avut o replică tăioasă şi a dezvăluit că antrenorul lui Al-Raed i-a tot trimis mesaje de-a lungul timpului.

”N-aş vrea să vă fac publice mesajele pe care le-am primit în decursul timpului de la Şumudică. Nu vreau să discut... Nu mă interesează.

Eu nu comentez ce se întâmplă în campionatele (n.r. referire la faptul că Şumudică antrenează la Al-Raed, în Arabia Saudită)... în alte campionate”, a spus Meme Stoica la Orange Sport.

Marius Şumudică: ”Staff-ul administrativ are o parte din vină”

Marius Şumudică, cel care în trecut a fost dorit de Gigi Becali la FCSB, dar care n-a mai venit şi pentru că nu se află în relaţii bune cu Mihai Stoica, a spus că nu doar Nicolae Dică este de vină pentru forma FCSB-ului:

”Nu se poate renunţa la 25 de jucători în favoarea antrenorului. Dar lângă antrenor există un staff administrativ, care are o parte de vină. Nu cred că trebuia înlăturat doar antrenorul. Dică plăteşte la ceea ce şi-a dorit, să revină la FCSB”, a declarat Marius Şumudică la Pro Arena.

Afla mai multe despre: mihai stoica 

viewscnt
Articole similare