Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu le dă replica contestatarilor înainte de CFR Cluj - Ballkani: ”Unii s-au făcut de râs, acum îmi dau mie sfaturi”

Dan Petrescu le dă replica contestatarilor înainte de CFR Cluj - Ballkani: ”Unii s-au făcut de râs, acum îmi dau mie sfaturi”

CFR Cluj

Comentarii

Campioana României, CFR Cluj, luptă să se califice din nou în primăvara europeană, de această dată în Conference League!

Dan Petrescu le-a dat replica înainte de CFR Cluj - Ballkani: ”Unii s-au făcut de râs, acum îmi dau mie sfaturi”

Campioana României, CFR Cluj, luptă să se califice din nou în primăvara europeană, de această dată în Conference League, ardelenii duelându-se cu Ballkani, 1-1 în tur, joi seară, de la ora 19:45, în Gruia. 

Ardelenii au două înfrângeri consecutive, 0-3 cu Sivasspor şi 1-2 cu Rapid, şi depind de meciul cu Ballkani (Kosovo) pentru a prinde locul 2 în grupa G, care duce în play-off-ul Conference League.

Dan Petrescu, antrenorul CFR-ului, a prefaţat partida cu Ballkani, decisivă pentru calificarea în primăvara europeană. Tehnicianul de la CFR nu s-a putut abţine să facă comentarii ironice la adresa celor care au comentat negativ despre CFR. 

„Este al 14-lea meci în Europa, din august până acum, o cursă infernală. Dacă tot am ajuns aici, sper să ne calificăm în primăvara europeană. Sincer, ar fi un miracol, da, ar fi! Când nimeni nu are rezultate în România, iar fotbalul nostru a luat-o în jos, toţi critică pe CFR Cluj care joacă cu calificarea pe masă joi seară.

Dacă îmi spunea cineva la tragerea la sorţi că vom juca ultimul meci cu calificarea pe masă, stând la mâna noastră, aş fi fost foarte fericit. Ar fi fantastic pentru fotbalul românesc să ne calificăm în primăvara europeană. Ar fi ceva special. Ultima oară, tot CFR Cluj a reprezentat România în primăvara europeană cu Sevilla.

Sperăm să dăm gol în minutul 95 şi cu spatele, dacă se poate, să fie ceva în favoarea noastră. Să avem şi noi şansă, după două penalty-uri contra noastră, după ce-am luat gol din ofsaid, după atâtea episoade contra noastră", a spus Dan Petrescu.

Înaintea meciului de joi seară, CFR Cluj se află pe locul secund în Grupa G, cu şapte puncte, în timp ce Ballkani este ultima, cu patru puncte.

Edi Iordănescu, mesaj pentru Dică după demisia de la FCSB: ”Din păcate pentru el...”

Afla mai multe despre: dan petrescucfr cluj 

viewscnt
Articole similare